Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto 288

czy jesli chlopakowi w wieku 27 lat zaczynaja sie robic zakola nad czolem...

Polecane posty

Gość roberto 288

to mocno traci on u Was na atrakcyjnosci ?

Gość łyski sa obleśne
zwłaszcza bruneci , ale blondyni też powieś się lepiej od razu

Jeśli masz 27 lat i dopiero teraz masz zakola to się ciesz , u mnie w klasie faceci po 17/18 lat mają zakola i brodę która jest taka jak u facetów po 30 :O:O

Gość reerrereer
oczywiscie, ze nie, co za bzdura. liczy sie to co facet soba reperezentuje, czy jest madry a nie czy ma zakola. znalam goscia debila z zakolami, oraz fajnego z zakolami, nie ma reguly, wiec chlopie wyluzuj. nikt nie ejst doskonaly

Gość tradycjonalistka
Faceci mają kompleksy tylko na dwóch punktach:wielkość penisa i łysina.Daj spokój,nie ważne co się ma na głowie.Zakola to tylko zakola.

Gość masz tylko jedną sznase
rzucić sie w wir pracy i zgromadzić duży majątek wtedy znajdzie się jakas Isabel która ci popusci szpary bez kasy i bez czupryny facet jest nikim

Gość roberto 288
troche pocieszylyscie mnie

Gość chirurgiczna
roberto, moj chlopak lysieje od 24 roku zycia:) jest cudnym łysolkiem mezczyzna ma byc meski, a nie sliczniutki jak ken a lysienie spowodowane jest nadmiarem testosteronu,wiec mzesz smialo czuc sie jak samiec alfa ja lubie lysolkow:)

Gość chirurgiczna
nie wszystkie:) ja nie lubie zelu:) lubie obejmowac mu tyl glowy gdy caluje i palcow posklejanych miec nie che;p

Gość chirurgiczna
prawiczek, a czy jestes kobieta,zeby sie wypowiadac?

Gość kknd18
prawiczek i to nie wina dziewczyn, ze nie chca takich nieudacznikow jak ty

Gość upupupuppppppppppppupppupupupp

Łysina u faceta jest naturalna, tak jak to, że kobieta przytyje, cycki jej zwisną na starość. A ogolona głowa odmładza ;)

Gość roberto 288
chyba sobie poszukam jakis srodkow na porost wlosow..

Gość Sylw84
roberto tylko plastikowe barbie z solarium uważają młodych aczkolwiek nieco łysiejących już mężczyzn za mniej atrakcyjnych. mój men ma 25lat i na czubku głowy potężny przerzedzony placek, chyba nawet o nim nie wie, bo sam go nie widzi w lustrze :) natomiast jego tata już w wieku 30 lat był łysy i mój facet wie, że u niego są skłonności genetyczne i jest bardzo przeczulony na każdy wypadający włosek i on właśnie wmawia sobie, że mu się zakola robią. nie robią się jeszcze moim zdaniem, a o tym placku na czubku głowy wcale mu nie zamierzam mówić, bo nigdy ale to nigdy w życiu nie zamieniłabym go na żadnego innego bez tek skłonności genetycznej! na zakola możesz króciuśko przystrzyc całość głowy, bardzo sexy to wygląda szczególnie z okularami w komplecie (moje zdanie). z takim facetem bym się na pewno umówiła, gdybym nie miała już mojego wspaniałego faceta

Gość ja to myślę
jasne. Taki chlopak z zakolami to sie najwyżej nadaje na karmę na fermie lisów czy innych futerkowych...

Gość datos
Nie ma co się przejmować zakolami. Mały bałagan na głowie przy krótkich włosach jest spoko. Jeśli za czołem to inna sprawa, najlepiej ogolić się na króciutko i postarać się mały zarost na twarzy. Sam mam zakola, po bokach i fajną fryzurę. Pozdrawiam.

Gość jak facet ma zakola to
musi byc bogaty zeby sobie piekna kobiete znalezc

Gość akcja podbijarka

Gość czym trafił
Nic nie traci o ile jest fajnym facetem, dlaczego ma tracić? Znam kilku co łysieją i zaczęli się golić calkiem na łyso i nic nie widać. To znaczy my wiemy, że jakieś tam kompleksy mają, skoro się golą, ale inni na ulicy tego nie wiedzą. Mnóstwo facetów lata teraz z łysą pałką :D i jest dobrze.

Gość do czym trafił
lepsi lysiejacy co sie gola i maja kompleks, niz tacy jak rokita, co wianuszki nosza albo ci co robia zaczeski