Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj aj

czy jest tu ktoś kto...

Polecane posty

Gość oj aj

nie ma ani naszej klasy ani grona ani nic w tym stylu?? bo kurka wszyscy na mnie nagabuja ze jestem jakas dziwna bo nie mam:/

ja nie mam NK ani fotki ani innych tych pierdów żyje i mysle ze jestem szcześliwsza a przynajmniej spokojniejsza

Gość olaboga ola
ja nie mam ani nk ani grona ani nic w tym stylu:)

Gość
miałam tylko n-k ale się wypisałam - teraz nie mam nic z tych rzeczy

Gość sie
ja też nie mam:) Od czasu do czasu słyszę pytania: kiedy w końcu założysz to konto na nk? Ostatnio dowiedziałam się, że jako jedyna ze wszystkich klas do których chodziłam nie mam konta:D Ale nie zamierzam takowego zakładać:) Nie potrzebuję tego:) I nie przejmuj się- to, że ktoś nie ma konta na nk nie znaczy, że jest dziwny:) Pozdrawiam!

Gość oj aj
hoho i bardzo dobrze;d od razu mi lepiej;]

Gość olaboga ola
nk mialo sluzyc do innych celow a zrobiono z niego dziadostwo 2 fotke:/ jaki jest sens zapraszac osoby z ktorymi sie chodzi obecnie do klasy.przeciez to mialo sluzyc starszym osobom ktore nie widzialy sie kilka,kilkanascie lat zeby mogly odnowic stare znajomosci.jak widze laski ktore pisza hej co u Ciebie albo wpadnij wieczorem to mnie skreca od czego jest gg!!!!!!

olaboga ola -> popieram ;) głupie łańcuszki i obrazki pod profilem. Pełno małolat, które wstawiają swoje fotki, robiąc dziubaski. I oczywiście te zachwycające konta fikcyje. Kiedyś moja koleżanka ostro pokłóciła się z jakąś dziewczyną,a jeszcze w ten sam dzień wysłała jej zaproszenie na nk, a ta ją przyjęła :o Porażka...

no tak dokładnie. popieram przedmówce... nie widzę sensu w zapraszaniu ludzi których mam pod ręką na codzien wklejania zdjęć wszystkiego do okola a już za największą porażkę uważam to że konta zakładają dzieciaki z podstawówki! i maja zerówka nr 3 w Pcimie. Matko!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olaboga ola
hehe najlepsze sa laski bez obrazy ale paszczurzyce powywijane na zdjeciach z minami niczym pamela a pod nimi komentarze sliczna fotka,ale sie zmienilas hehe nikt nie napisze prawdy

Gość annanika
a deviantart się liczy? bo tylko taki profil mam n-k skasowałam, jak zaczęło być obciachowe jak fotka.pl

Gość oj aj
kurcze ale po co mamy tel?? nie lepiej poprostu zadzwonic albo esa wyslac?a nie jakies nie wiadomo co wyczyniac...

Gość mam konto na gronie
pojawiam się tam raz na trzy miesiące by zobaczyć że nikt do mnie nie napisał :classic_cool: