Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

i znów ta cholerna zmiana czasu

Polecane posty

jak zwykle przez tydzień będę chodzila zakręcona :O niech się zdecydują na jeden czas, a nie wprowadzają zamęt :O

Ja nawołuję do przesunięcia wskazówek w drugą stronę, tzn. z 2 na 1 :) Jeśli wszyscy tak zrobimy, to pośpimy godzinkę dłużej!

Gość maliga
fajny pomysł;-P

Gość Szczęśliwa Jak Nigdy
że coo? Jakbyś nie napisała, to bym nie wiedziała, uuu..:D Dłużej będzie jasno^^ super

ok, to trzeba się zorganizować i powiadomić stosowne władze i urzędy. Najpierw ZTM, żeby dostosował rozkład jazdy komunikacji.

U mnie także. Właśnie próbuję się dodzwonić do Telewizji Polskiej SA z prośbą o odpowiednie przesunięcie godzin emisji poszczególnych programów. Póki co zajęte :O Wy też dzwonicie?

Gość toś se w zla strone przestawil
a

sPułkowniku zajęte bo ja dzwoniłam z prośbą o przesunięcie Klanu i Plebanii:D negocjacje trwały długo ale się udało :classic_cool:

Gość Szczęśliwa Jak Nigdy
uahaha..;d a sie cieszmy w ogole ze z soboty na niedziele a nie z niedzieli na poniedzialek bo wiekrzosc by chyba nie wstala do pracy/szkoly:D

o, jak to dobrze, że udało Ci się ten Klan wynegocjować! 🌻 Jak Ci się uda raz jeszcze to poproś o przesunięcie Familiady- ten teleturniej mnie inspiruje. Póki co mam parcie więc idę do toalety.

ja jutro mialam jechac do szkoły-na stary czas wstawalabym o 4, ale ze przestawiamy i wychodzi 3 to sobie podaruje jutro :D