Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angeliczka23

moja waga powoduje że mam mniejsze powodzenie

Polecane posty

Gość Angeliczka23

tak własnie czuje to ze jestem odbierana jako zadbana 30latka(bo wagę mam prawidłowa)ale zawsze fajnych facetó maja te szczuplejsze :( mnie jest ciężko schudnąć

a może fajnych (pewnie przystojnych bo o czym innym byś myślała... ale załóżmy że fajniejszych bez patrzeczania na wygląd tylko bardziej osobowość) mająte fajniejsze a nie przejmujące się, że mają wagę w normie a chudsze mjają fajniejszych. Po prostu faceci lecą na osobowość :P

Gość Angeliczka23
chodzi ogólnie o podejscie faceta do dziewczyny sama byłam kiedys szczuplejsza od razu wieksze powodzenie pewnosc siebie bardziej czułam ze sie staraja dla mnie.

Gość ......hhh
jesteś chyba hipokrytką, sama chcesz mieć \"fajniejszego\" chłopaka, a dziwisz się ze oni chca mieć ladne dziewczyny ??

Gość Angeliczka23
ja sie z tego w pewnym stopniu ciesze bo wiem że jak sie postaram to schudnę chociaż przeszkadza mi np w domu jak schudnę ze ojciec mówi że jestem za chuda i chyba na coś choruje a to akurat facet nalezacy do typu mezczyzn którzy wolę troche grubsze od szczupłych,kolezanka jak schudłam poweidziała mi zebym przytyła bo wygladam za chudo a jak przeszła okok nas starsza od nas kilka lat dziewczyna która była chudsza ode mnie poweidziała ze ma fajna figure