Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blannnka31

nic mi się nie chce

Polecane posty

Gość blannnka31

nie chce mi się nóg depilować bo depilatorem okropnie boli a maszynką to codziennie by trzeba bo tak odrastają. nie chce mi się malowac bo po co? nie mam potem siły tego zmywać. mężowi to i tak chyba wszystko jedno. Mowi, ze bardzo mnie kocha i widzę, że faktycznie inne kobiety mu nie w głowie. Nie pracuję więc po co mam się lepiej ubierać skoro zwykle jestem w domu. Zakładam jakiś golf, spodnie od dresu i spinam włosy w koński ogon. Włosy myje raz na tydzień i to z łaską- są okropnie tłuste. Ja nie wiem jak mój mąż ze mną wytrzymuje. Sam bardzo dba o siebie, nosi garnitury do pracy a ja takie szmacisko. Nie chce mi się paznokci umalować. no nic jednym słowem mi się nie chce bo po co. nie potrafie się zmotywować. w lipcu wyszłam za mąż a do tej pory nie skonsumowaliśmy związku. juz tak ponad rok. Kurcze, mam dopiero 31 lat. żyć mi sie nie chce. Kiedyś dbalam o siebie, nosiłam ładną bieliznę, lubiłam sie malować. a teraz ................ jak zrobie maseczkę to i tak niewiele pomaga na moja tłustą cerę. Jak się smaruje samoopalaczem to on się odkłada w rozszerzonych porach na twarzy. jak wyprostuję włosy to na wilgoci i tak się puszą. jak ufarbuje to po tygodniu farba złazi i pełno siwych. już nie mam sił.......

Gość dhgfkusilgflhbdk
rob tak dalej to maz znajdzie sobie kochanke.i jak mozesz myc wlosy raz w tyg.pewnie co dzien nawet sie nie wyjesz

Gość blannnka31
myję się codziennie i zęby tez szoruję z rana i wieczorem ale te włosy to tragedia- są długie. Jak mówie mężowi, że zetnę to on prosi aby nie. Bo jak się umaluję, wyszykuje to faceci się oglądają na ulicy i mąż przekonany że jednak ma atrakcyjna żonę. Ale ja po prostu nie mam siły i pomysłu na to jak dbac o siebie. Nawet jak się "wyszykuję" to ZAWSZE mam wrażenie że i tak wyglądam jak foka. Depresja na całego. niepotrzebnie się rozpisałam. Przepraszam

Gość dziewczyno
a myslisz, ze mi sie chce? Chce mi sie malowac, cos robic z wlosami, golic nogi i przede wszystkim walczyc z moim cialem? Nakladam maseczke czy krem patrze w lustro i wiem, ze i tak przegram...Jak chomik na karuzeli tak sie czuje. Tak wiec moja droga nie mow mi czego to nie chcesz, wez w garsc leniwy tylek i zrob cos ze soba, bo tak wlasnie wyglada zycie...

Gość rozumiem Cię doskonale
miałam podobnie, zawsze byłam zadbana na maxa a od jakiegos czasu wszystko mi było jedno jak wyglądam (dla męża zawsze dobrze, a im gorzej tym lepiej, bo nikt nie bedzie sie mna interesował), poznałam Jego...życie znów na sens

Gość ojej ja mam tak samo
wlosy nieumyte, brak makijazu, pachy i nogi nieumyte masakra :O mam depresje

Gość ojej ja mam tak samo
nie, ja mam juz tak od dluzszego czasu, jak mam gdzies wyjsc to oczywiscie myje sie, a w domu siedze na brudasa, w ogole sie tez nie maluje