Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joana69

czy wy kiedyś tak miałyście?? Bardzo prosze o odpowiedź

Polecane posty

zawsze 6-7 dni przed miesiączką miałam bóle jajników i macicy, a teraz nic zero objawów na zbliżającą się miesiączkę, którą powinnam dostać za 2 dni. Mam regularny cykl. Ostatnio kochałam się bez zabezpieczenia w dni płodne, czy ma to jakiś związek z brakiem objawów na zbliżającą cię miesiączkę. Jeżeli bym zaszła to chyba właśnie miałabym bóle itp, już sama nie wiem czemu tak jest, może któraś z was drogie kafeterki wie lub podejrzewa dlaczego tak jest. nie mam żadnego stresu, dopiero dziś zauważyłam brak objawów. czy może być brak jakichkolwiek objawów na okres i na ciąże, a jednak może okazać się że to ciąża? lub zero objawów na okres, chociaż zawsze były i jednak go dostanę?? jak to jest z wami, zawsze boli was przed okresem?

ja mialam bóle podbrzusza takie delikatne, myslalam, ze miesiaczka nadchodzi, ale spoźniała się. Po 4 dniach od braku okresu zrobiłam test i wyszły dwie upragnione kreseczki :-) Ale nie sugeruj sie tym jak kto miał. Każda kobieta przechodzi ciążę na swój sposób. Jedna ma wymioty, druga ich nie ma. Itd Itd.. Moim zdaniem jesli masz jakieś wątpliwosci kup sobie za wczasu test ciążowy i zrob go w dniu spodziewanej miesiaczki na czczo z rana [wtedy jest najbardziej wiarygodny test].

Dziękuje, a czy jest możliwe że ostanę okres mimo,że nie mam na @ objawów (zawsze miałam bóle)

u mnie to roznie teraz wypadaja mi dni plodne i piersi mnie bola chodz nigdy wczesniej w te dni nie bolaly.co do @ tez roznie czasami boli brzuch i mam \" za dwa dni czasami tydz.przed.poczekaj do okresu jak nie dostaniesz to zrob test.kochalas sie bez zabezpieczenia wiec mozesz byc w ciazy:)

Gość bbbbbbbbbjjjjjjjj
Też zawsze miałam bóle i nagle bez powodu uległo to zmianie, od kilku lat nie mam już żadnych bóli i nie byłam ani nie jetem w ciąży ;) Może miałaś cysty na jajnikach i to powodowało ból. Mi tez kiedyś się robiły. Poza tym psychika i lęk przed ciążą też robi swoje i może nawet opóźnić okres (tak działa stres). Pozdrawiam.