Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze nie wiem

co robić ? biegunka czy cuś

Polecane posty

Gość kurcze nie wiem

jesten dopiero 4 dzień podawania kaszki po 1 łyzeczce i wczoraj mała zrobiła chyba 6 kupek takich rzadziutkich podchodzących pod biegunkę do tej pory robiła jedną co robić? zmienić kaszkę? wstrzymac się w ogóle? podawac dalej ale obserwowac? czy po 1 łyzeczce za takie sensacje? czy podawac dodatkowi jakąś herbatkę(do tej pory tego nie robiłam)

Gość nikt nic

Gość nie pomożesz mu
a czemu dajesz jej tylko jedną łyżeczkę?Zrób normalny posiłek z kaszki i wtedy będziesz mogła ocenić czy to po kaszce.

no trudno Ci dac odp. bo nic wiecej nie piszesz. a co dziecko je oprócz kaszki? bo jak jest na piersi to nie podejrzewam ze to od kaszki. na piersi może być 1 kupa na tydzień lub 10 na dzień i obydwie opcje są normalne. moze napisz cos konkretniej:)

Gość nikt nic
bo dopiero zaczynamy właczac inne jedzenie własnie 4 dzien dopiero i tak słyszłam ze trzeba zaczynac od 1 łyzeczki anie hura do tej pory tylko mleko z butli a cycka to tak troszke raczej w nocy

no to raczej nie daj tej kaszki,ja myślę ze to po niej ,odczekaj 2-3 dni i znowu daj a wtedy sie upewnisz.:)