Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrofeczkaaaa

Jedzenie na urodziny

Polecane posty

Gość mrofeczkaaaa

Za tydzien robie imprezke urodzinowa. Chciałabym zrobić coś dobrego do jedzenia, na taka luzna impreze urodzinowa. Nie chodzi mi o jakies dania obiadowe. Cos łatwego, dla 12 osób, i zeby drogo nie wyszlo. Prosze o pomysły.

Gość sadasa
na pewno jakies salatki -a jakie to juz zalezy od Ciebie jakie lubisz koreczki kanapki mozesz zrobic, ja bym jeszcze poradzila udka pieczone ;)

Gość lolkaaaaa
tanio wychodzi sałatka z tuńczyka ,jajka w majonezie,lub jajka faszerowane są tanie i pyszne.Można je robić na 100 sposobów.Udanej imprezki!

Gość podajesz nr konta
pieczone ziemniaczki w piekarniku z jakimiś przyprawami z sosikiem czosnkowym na zimno (jogurt naturalny 0,5 litra, majonez ze dwie łyżki stołowe, kilka zabków czosnku, zioła prowansalsie) pychota....

Gość sylwia098
Na swoją osiemnastkę zamówiłam catering http://izabelaplociennik.pl/catering-wroclaw/ Uznałam, że to moje święto, więc nie będę przesiadywać w kuchni. Dania trzeba nie tylko przygotować, ale potem je też podać a solenizantce nie przystoi biegać w fartuszku w czasie przyjęcia. Firma ma ten plus, że można wybrać dowolny zestaw potraw. Polecam taką formę obsługi przyjęć nie tylko urodzinowych.