Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figlarna1975

cycuszki do oceny

Polecane posty

Gość marta1977
marta1977 polecasz jakiś dobry zakład gorseciarski w Wawie. z góry dzięki

Gość marta1977
sorki nie ten temat

Gość fredekk
po obejżeniu fotek mój barometr poszedł w góre :classic_cool: chyba nic wiecej nie musze dodawać -zajebiste

Gość kicia1980
Matko dobrze że nie mam dzieci. Chyba nigdy nie będę miała. Zrób sobie operację czy coś

Gość analuzyjna
fajne cycuszki, nie masz powodu do zmartwien. Jak Ci sie przestana podobac, to wstawisz sobie silikony i juz.

Gość roberto 288
bede szczery - masz fajne cyce chetnie bym je possal :P

Gość gimgim
daj jeszcze trochę fotek plisssssss. Cycuszki masz pięknę. Proszę daj jeszcze może pupę. Plisssssssssssss

Gość srattattatatata
Te, gim pewnie z gim(nazjum) jesteś barani łbłie. Na necie masz tysiące fotek z cyckami i czym tam chcesz a ty kur*a prosisz jakąś mamuśkę żeby dała więcej fotek a babka poz tym że zaczęła temat więcej sie tam nie pokazała, ja pierdo*e , żenada. Lecz się koniotłuku.

Gość werfewgfefdve
o f u c k ale zwisy :O:O i musze zauwazyc ze i tak są podniesione przez stanik, tylo wyjęte z niego, jakby wcale nie miala na sobie stanika to wisialyby jeszcze bardziej :( wspolczuje ja bym ci dal na operacje na miejscu meza ale są i gorsze pozdro

Gość mamuśka 35
Ja chciałabym mieć takie . Niestety moje po dwójce dzieci przypominają dwa małe naleśniki. Dobrze że wymyślono staniki push up i wkładki do nich

Gość fajna babka 36
Co wy chcecie od tych tzytzków. Jak na 34 lata i dwójkę dzieci są ok . To nie jest 17 letnia gówniara , w tym wieku to stojące tylko z silikonem ewentualnie nie rodząca dzieci i do tego 2 godz. dziennie na siłowni

Gość kicia 1977
Mam podobne cycuszki jak autorka topicu. Chcę sobie wstawić wkładki silikonowe. Dziewczyny znacie jakiegoś dobrego chirurga plastycznego z trójmiasta takiego polecanego. Podpowiedzcie coś