Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzemo

antykoncepcja a zajście w ciążę i bezpłodność

Polecane posty

Gość dzemo

Cześć dziewczyny, biorę od 3 lat tabletki antykoncepcyjne, najpierw byl to Cilest, przez pol roku, potem Evra przez rok i teraz novynette. za jakieś 2-3 lata chciałabym zajść w ciążę, tylko mam pewnie obawy, gdyż kilka moich znajomych koleżanek miało z tym problemy, odwiedzało różne kliniki, leczyło się z bezpłodności.. oczywiście będe brać tabletki dalej gdyż nei chcę jeszcze teraz niespodzianki w postaci ciąży.. wcześniej przez dłuższy czas brały tabletki antykoncepcyjne. robię przerwy średnio raz w roku, tylko czy to coś da? czy wam może zdarzyło się tak, że staracie sie o dziecko i trwa to już bardzo długo? jak się leczy bezpłodność i czym?

Gość moniś_24
ja brałam tabletki od 18 roku życia, odstawiłam 3 miesiące po ślubie, spałam z mężem tej samej nocy 2 razy ... i mam syna:)

Gość 11 lat
po 11 latach brania anty zaszłam w ciążę bez problemu zapytaj się tych co nie mogą zajść, czy zanim brały tabletki anty to się badały na płodność ??? !!! i czy badały spermę partnera? najłatwiej jest zwalić wszystko na tabletki tabletki nie powodują bezpłodności, porozmawiaj o tym ze swoim ginekologiem!