Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurka

Cepan pytanie

Polecane posty

Gość dziurka

Czy cebulowa maść - cepan pomaga wygładzić / wyrównać strukturę skóry czołą ? Chodzi mi o to że po przebytym trądziku moje czoło w niektórych miejscach utraciło jednolitość naskórka. Dermatolog powiedział że nie są to ani zmarszczki ani blizny tylko nierówność skóry. I pytam się czy na takie coś pomoże maść Cepan ? Nie wiem czy dostatecznie dobrze zobrazowałem mój problem ? Może ewentualnie wrzuciłbym zdjęcie czoła ? Jeśli był by ktoś skłonny mi pomóc z góry dziękuj.

Gość majkaaaaa
Chyba jak redykuje blizny to rowniez w jakis sposob przywraca spójność skórze ... ale nie wime nie probowalam

Gość dziurka
A ile to kosztuje ? I czy zabieg zawsze daje efekty ?

kosztować moze od 50-200 zł. to zależy od salonu. daje ogromne efekty! ja chodze do dermatologa bo nie chce zeby mi jakaś kosmetyczka po kursie zdzierała naskórek ;P nigdy nie miałam większych problemow ze skórą chce po prostu usunąć przebarwienia i niewielkie niedoskonałości, które powstały w okresie dojrzewania ;) natomiast moja koleżanka miała dużo dziur na twarzy po trądziku i wszystkie znikneły po mikrodermabrazji.

Gość dziurka
Czy ktos jeszcze moze mi podsunac jakies sposoby na wygładzenie nierówności skóry ?

Gość dziurka
Chodzi głównie o skóre czoła

Gość dorota084
znam osoby które do blizn na twarzy np po tradziku uzywały contratubex 35 zł - to taki dobry cepan. pamietaj ze cepan moze odbarwic skóre

Gość podusza
Też słyszałem o tym contratubexie, ale niestety nie proóbowałam