Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorączka sobotniej nocy

Przygody z mężczyznami z obcych krajow, dziewczyny kogo juz zaliczylyscie

Polecane posty

Gość mialam chlopaka hiszpana
akurat jareczku jakos sie z taka opinia jaka tu wystawiles sie nie spotkalam:) ale to taka cecha polska-zawisc:) aaa i wlasnie czesciej slysze,ze polki duzo lepiej pracuja od hiszpanek sa bardziej dokladne i powazne a dziwki sa wszedzie,a skansen to chyba w domu masz

a jak polak przystojny ponad norme to zaraz go wychwyca z tlumu i zepsuja,wyrznie wszystkie panny ze wsi i juz nic nie warty a ten co warty to siedzi ze swoja w domku i robi cos pozytecznego a wy ?wy jestescie nijacy niedowartosciowani

o ja co za ograniczony bubek:D

siedzi i czepia sie obcych dziewczyn jakbym miala takiego faceta to nie wiem...proste ze hiszpanie lepsi maja hobby i zainteresowania, sa aktywni usmiechnieci, smieszni, dobrze ubrani, i jak juz mowilam pisze tu o hiszpanach a nie wypowiadam sie na temat innych panstw tak wiec nie uciekam za granice bo w polsce mnie nie chca

Gość turbo shovel
Jarek Obraził Cię "Polaczek" autorki a mnie obraża to co piszesz. Jak pisałam na 1 stronie. Miałam w całym życiu dwóch facetów. Greka i Polaka. Za Polaka wyszłam za mąż i urodziłam mu dzieci. Z Grekiem byłam w długoletnim, poważnym związku, który omal nie zakończył się ślubem. Zresztą wychowywałam się w Grecji (od 12 raoku życia) bo mój ojciec pracował w tamtejszej ambasadzie więc dorastałam w tamtejszym społeczeństwie. Nie uważam się więc (jak to ktoś wyżej napisał) za "łatwą polską cipą, popuszczającą szpary cudzoziemcom i psującą opinię porządnym Polkom". :(

askad ta pewnosc ze jestes przystojny?

:D powiedzial co wiedzial zawistnik typowy polak:D

dobrze ja zmykam wlasnie wrocil do domku moj najdrozszy teraz idziemy do baru na piwko i jamona a ty to nie wiem co jarek teraz ze soba zrobisz, troche ci zajelam czasu z calego dnia a teraz idz na inne forum,hmm pobresito nino, vng muchacho ahora me voy con mi mujer Jorge, ja ja ja

Gość strasburry jouice
mujer Jorge??? to jednak babeczka?

Gość Lew44
Od poczatku wiedzialem ze ona jest "barowa" dziewczyna. Zdzira jedna!