Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 Witam wszystkich :) Mam problem, mianowicie taki, moja kobieta brała tabletki antykoncepcyjne przez 3 miesiące, ostatni raz uprawialismy sex 22.03.2009 (niedziela), tabletki sie jej skonczyły 24.03.2009 (wtorek) problempolega na tym ze spózniał sie jej okres 3 dni, w tej chwili ma jakies plamienia, nie jest pewna czy to typowy okres, czy jest w ciązy. Prosze o porade, czy mam juz szykowac kase na wuzek i pieluchy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 29, 2009 nie nie spokojnie :)! nie jest w ciazy napewno !!!!!! a po 2 okres sie spoznia po odstawieniu tabsow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 ale nie az tyle, powinien wystąpic po dwóch dniach odstawienia tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 Plemniki potrafią przetrwac w organizmie kobiety od 2-4 dni, i dlatego sie martwie ze do zaplodnienia moglo dojsc w środe jak skonczyly sie tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 29, 2009 taa a 3 dni to duzo? mii sie spoznial 5 dni i co ?kazda jest inna ! dostanie przeciez jak moze byc w ciazy skoro bierze tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 29, 2009 tak ale podczas 7dniowej przerwy tabletki tez dzialaja :) nie ma tam warunkow dobrych dla plemnikow ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ufufufufufufufufufufuf Napisano Marzec 29, 2009 Tabletki zabezpieczają przed ciążą nawet wtedy gdy jest ta obowiązkowa 7mio dniowa przerwa w ich braniu. Teoretycznie organizm powraca do równowagi hormonalnej po jednym pełnym cyklu bez antykoncepcji hormonalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 przez ostatnie 2 miesiące nie zrobila tej 7 dniowej przerwy, ale w pierwszym miesiacu zrobila normalnie przerwe 7 dniową i wszystko bylo OK, dostala okresu, a teraz jakos dziwnie to sie odbywa. Zaznacze jeszcze ze to byly tabletki SYNDI-35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 29, 2009 o ale chyba piszemy ze podczac 7 dniowej przerwy nie mozna zajsc w ciaze !! a skoro brala tabletki to jak moze byc w ciazy ?? niech Sobie test zrobi ! zreszta na 10000000% nie jest w ciazy !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 Kupilemjej dobry test ciązowy, jutro z rana sobie zrobi :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 A co sądzicie o tablatetkach SYNDI-35 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 Brał ktos te tabletki SYNDI-35?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 29, 2009 ja biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyhyhyhyhyhhhhhh Napisano Marzec 29, 2009 na WÓZEK nie...na słownik ortograficzny lepiej zacznij odkładac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukaszzz 0 Napisano Marzec 29, 2009 na słownik też odłożę w swoim czasie, nie czepiaj się szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kama25285 Napisano Marzec 29, 2009 Ja zawsze dostawałam @ 5 dnia p skończeniu tabletek, więc pewnie Twoja ma podobnie, a do tego stres, że może jest w ciąży. To też opóźnia okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach