Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blada Jaga

Co jest ciekawego w Poznaniu? Gdzie warto się wybrać , co zobaczyć?

Polecane posty

Interesują mnie miejsca przede wszystkim związane ze sztuką ,ale inne propozycje też mile widziane:)Z góry dziękuje.

Gość w poznaniu mieszka
slynna obciagara pijawka

To obowiązkowa pozycja;) Ale miałam nadzieje ,że posypią się inne ciekawe propozycje;) Niestety:(

Gość pijawka lubi tez polizac

Zdaje sie ze na zamku jest wystawa aktu Secesja - kamienice na Matejki Muzeum Archeologiczne - bardzo lubie Inne muzea - wedle gustu Palmiarnia Fara - Barok Katedra o innej porze roku ogrod botaniczny i okolice jeziora maltanskiego, podpoznanskie lasy, muzeum rolnictwa w Szreniawie i pracownia Arkadego Fiedlera Stary browar jakos nie wydaje mi sie miejscem, ktore warto obejrzec :) :P

Stary Browar to raczej na zakupy a nie jako ciekawe miejsce ,ale warto wiedziec;) Dziękuje:)

w poznaniu jest ciekawe stary rynek cytadela stary browar i stadion lecha :classic_cool:

Gość i Malta

Gość poznan to syfiaste miasto
nie przyjezdzaj tu zasrane ulice, poznaniacy dra ryje, i to ich "tej".. 2. rok tu mieszkam, nigdy nie polubie tego miasta bue!

Cytuję: \"Interesują mnie miejsca przede wszystkim związane ze sztuką ,ale inne propozycje też mile widziane Z góry dziękuje.\" Prosiłaś o propozycje, to teraz tak nie wybrzydzaj z tym Starym Browarem...pisałaś: \"...inne propozycje też mile widziane.\" Więc ci podałam...co za niewdzięczność...