Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haiiaaa

Boje sie, ze mam nowotwor..

Polecane posty

Gość haiiaaa

Obawiam sie czy mam nowotwor.. Czuje sie dobrze, pena energi, checi do zycia,wyniki krwi sa rewelayjne, moczu takze, nie mam tarczycy, ale mam podwyzszona temp codziennie 37,4 od 2 mc. Jakie badania moga wykryc czy mam jakiegos nowotowra??.. Mam nadzieje, ze nie!! Wiem ze do ginekologa jeszcze na badania musze isc, zeby poprzez usg sprawdzil czy nie mam czegos na macicy, piersiach itd. Boli mnie tez szyja.

Gość fizyk ryzyk
zmierz sobie OB zrób prześwietlenie wszystkich zębów - może masz stan zapalny w zębie

Gość haiiaaa
OB w normie, moze masz racje, takze zeby powinnam przeswietlic. Mimo ze ostatnio wszystkie poleczzylam, kiedys mialam usuwane chirurgicznie osemki, moze cos przez nie mi sie stalo.Ale mysle, ze jak ktos ma nowotwor to sie czuje slabo, zmeczony, chudnie, a ja nie tyje ani nie chudne, i czuje sie swietnie.

Gość fhjkjclkjslacjakscljsds
objawy stan podgorączkowy + ból szyi = zapalenie tarczycy po tym następuje niedoczynność ( wtej chwili wynik będzie ok), choroba wirusowa przewlekła, rak lub hiv. Większość pewnie masz już wykluczoną pewnie to jakiś wirus

Gość przeciwciała ana
zrób oprócz ob,poziom płytek krwi też moze wskazywać

Gość haiiaaa
plytki sa ok, hiv nie mam robilam badanie w marcu, a wynik z badan na tarczyce tez ok, nie mam tarczycy. Musze sie do laryngologa przejsc. A wezly chlonne nie sa powiekszone ale boli mnie w tych miejscach.

Gość haiiaaa
Strasznie szyja mnie boli, co to moze byc? a wezly nie sa powiekszone

bada sie markery......tak to sie chyba nazywa. to drogie dośc badania ale własnie wykrywaja komórki rakowe.

Gość haiiaaa
Czyli musze isc do oknloga? i ona da mi skierowanie na te badania?? A czy jak sie ma jakis nowotwor koniecznie musza byc zmiany w leukocytach? Bo moje wyniki krwi sa rewelacyjne.

Gość temperatura o niczym nie świad
mój mąż ma całe życie 35 stopni i kilka kresek. Z reguły nie dobija do 36. jest zdrowy, taki jegourok

Gość ebambiiiiiiii
obawiam sie,zkąyc że mogę postawić diagnozę... jesteś hipochondryczką

Gość haiiaaa
Ale ja zawsze mialam 36,6 .. A teraz od 2 mc ciagle 37,4 a dzis nawet 37,7 !! I mi goraco przeszkadza mi ta podwyzszona temp. Dzis bylam u laryngologa nic nie znalazl, powiedzial ze troszeczke mam powiekszone wezly chlonne.