Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziolaczka

dziewczyny pomożcie!

Polecane posty

Gość czarna koala
ślub 29.08.09, zamówić trzeba tak 2-3 miesiące wczesniej. musze mieć odszytą bo jestem za niska na standardowy model :)

Gość ziolaczka
achajka 27 - suknia Benjamin roberts 911 jest sliczna juz na nia kiedys zwrocilam uwage. ale caly czas martwie sie zeby nie przytloczyc za bardzo mojego partnera. jesli chodzi o figure to do grubej mi daleko ale jakas filigranowa tez nie jestem. mam czym oddychac i wogole

Gość zolwikk
nie zakochlabym sie w niskim bo nie zwrcalabym na niego wiekszej uwagi wogole. a mieszkam we wroclawiu gdzie wieczorami w centrum rozne rzeczy potrafia sie dziac

Gość evvvunia
uwierz ze ja tez tak kiedys mowilam. nigdy nieski. wszyscy moi eks byli wysocy! a tu prosze!

Gość orange red
czarna koala ale ta suknia twoja to nie do konca taka bezowata i duza raczej prosta??

Gość czarna koala
zasadniczo ma przypisaną halkę na potrójnym kole, ja mierzyłam na podwójnym :) ma rozłożystą spódnicę i tren. tzn ja chyba sobie odszyję bez trenu, ale w modelu jest. wiec mała nie jest :)

zolwikk: przeciez narzeczony czy maz nie bedzie z toba 24h na dobe, 7 dni w tygodniu; poza tym zeby nawet byl to Pudzian to niewiele zrobi jak go zaatakuje grupa albo jeden dobrze walczacy karateka, taki Jackie Chan rozklada kilku karkow malym palcem a jest mniejszy ode mnie. A jak sie maz zestarzeje, zmaleje, przygarbi sie i miesnie mu zwiotczeja i przestaniesz sie przy nim czuc bezpieczna to co? wymienisz na bezpieczniejszy model?

Gość czarna koala
duza ale jaka ładna :)

Gość ziolaczka
a moze ktos powkleja linki?