Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola1981

pytanie o porade

Polecane posty

Gość wesola1981

wczoraj cos mnie naszło i przejrzałam telefon mojego chłopaka. Zrobiłam to po raz pierwszy bo zawsze wierzyłam ze nie ma przede mna tajemnic. Znalazłam tam 3 smsy do jakiejs dziewczyny czy umowi sie z nim na kawe. Poźniej w zartach pooprosiłam zeby pokazał mi wysłane smsy, szybko skasował te 3 od niej i powioedział ze sa tylko od kumpli. Nie powiedziałam ze wiem o tych smsach ale zle mi z tym ze tam zajrzałam i chce powiedziec ze wiem ze pisał do niej i ze wykasował to przy mnie i wmawiał mi ze nic nie ma, ze nie jest do konca szczery. Boje sie tylko ze obroci to przeciwko mnie ze nie ufam i ze szperam w jego tel. Prosze poradzcie co robic

Gość ty sobie ręce w dupe wsadź
a nie w czyjś telefon !

Gość wesola1981
teraz to i ja juz wiem, pytałam o co innego

to jest lawina - ciekawość to pierwszy stopień do piekła teraz bedziesz się zastanawiać, wmawiac sobie , i sprawdzac co się da...

Gość alison11
udawał świętego a niestety taki nie jest. J abym szystko powiedziała ze wiem o tym

Gość ty sobie ręce w dupe wsadź
nie znasz kontekstu a się wtrącasz :o głupia tzipa z ciebie teraz obie żałuj , poza tym kawa to zbrodnia :o

Gość wesola1981
wiem ze sama jestem sobie winna, ale jak myslicie powiedziec czy nie...te mysli zaczynaja mnie przerastac

Gość wesola1981
gdyby to była kolezanka to nie zbrodnia, ale z obca baba to chyba cos nie tak

Gość psychiczna tortura orencz
no tak, ona teraz bedzie bleeee bo zajrzala w telefon, a on jest cacy mimo, ze ewidentnie robi ja w chuja:) brawo:)

Gość alison11
pojdzie z jedna na kawe to i polezie z inna, a moze na kawie sie nie skończy

Gość wesola1981
psychiczna tortura orencz dzieki za normalna wypowiedz. Jak myslisz powiedziec ze wiem? bo pewnie tak zrobie, te mysli ze mni eokłamał i ze bede w pracy a on z jakas baba na kawie czy uj wie na czym to mnie szlag trafia

Gość wesola1981
up

Gość Bogu z tej strony
po 3 smsach oceniacie co jak gdzie i kiedy :D :D wasza bystrość umysłu jest powalająca , najlepiej go zostaw szkoda chłopa dla takiej idiotki :o

pamietaj ze przezorny zawsze ubezpieczony :classic_cool::Dja na twoim miejscu zrobiła bym tak: 1.od tej pory bezwzględnie inwigilowałabym tel faceta w oczekiwaniu na kolejne smsy od tej laski. 2. kiedy juz sie pojawi sms spisała numer i zadzwonila bądz poprosiła kolegę aby zadzwonil podajac sie za brata a ja jako siostre badz kolege kolezanke i zapytala ta dzieczyne o cos nie wiem o co ale o cos takiego żeby wywnioskowac czy coś ich łączy. bo moze okazac sie ze to rzeczywisie tylko kolezanka i bedzie wtopa.:o 3.kiedy to okaze druga laska naplulabym mu w ryj i powiedziala o wszystkim kazac spierdalac a kiedy okaze sie niewinna kolezanką nic bym niemówiła on żyłby w błogiej nieświadomości a ja bylabym spokojna:D i wilk syty i owca cała :):classic_cool:

Gość wesola1981
dam sobie reke uciac ze to nie kolezanka, bo te znam i wie ze nie mam nic przeciwko. Ostatnio widziałam jak wchodzi na czat wiec to pewnie jakas dupa stamtąd:(

Gość sprawdz jego chaty

a wy zgorzkniałe babska zacznijcie wyładowywac swoje frustacjie i złości na swoich zgorzkniałych rodzinach i ludziach w realu a nie na obcych ludziach z internetu potrzebujących pomocy w zwykłych prozaicznych sprawach dnia codziennego [fuck you] :classic_cool:

Gość wesola1981
no tak tylko teraz pewnie bedzie uwazał. Chodzi mi głownie o to ze skoro to nic co moze podlegac watpliwosci to po co kasuje przy mnie smsy i za chwile daje mi tel zebym zobaczyła ze tam nic nie ma

Gość wesola1981
najbardziej ciekawi mi co by powiedział kto to , skad ja zna i czemu tak robi, ale wiem ze sproboje obrocic wszystko przeciwko mnie

Gość małgoska ze slaska
ja miałam tak samo, powiedziałam była awantura ze to jego prywatnosc ale nie pozwole sobie zeby mnie okłamywał i robił idiotke ze mnie. Powiedz mu ze wiesz, to bardziej boli jak bedziesz trzymała w sobie

Gość wesola1981
up

Gość ja to myślę
się go zapytaj co z tą kawą i co to za jedna a ty tymczsem szukaj se kogos innego