Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryłko

Byliście kiedyś w sytuacji że odebrało wam odwagi do podjęcia decyzji?

Polecane posty

Gość Ryłko

Zawsze bylam odwazna, nie stanowilo dla mnie problemu wyjechac gdzies zagranice. A teraz od pol roku po powrocie z usa nie jestem w stanie podjac zadnej decyzji, nie potrafie nawet poszukac pracy. Nie wiem co sie dzieje ze mna. Wszytskiego sie boje.

Gość martyns
mam tak samo . siedzac we francji mialem 100 pomyslow na minute .po przyjezdzie z dnia na dzien ten zapal opadal. z francji wrocielm we wrzesniu teraz mamy kwiecien prawie a ja bez pracy itp.

Gość Ryłko
Martyns mam tak samo. Tez nie mam pracy, nie umiem jej znalezc tutaj, w ogole wszytskiego sie boje, boje sie nawet znowu powrocic zagranbice. Normalnie utknelam i wegetuje i nic nie potrafie z tym zrobic.

Gość efsdgfhgrtdyfjrgrdhjrt
dwa lata temu wyjechalem pierwszy raz. po powrocie nie mialem stalej pracy ale dorabialem u starszego.po roku wyjechalem znowu na wakacje do francji. teraz po powrocie jest tragednia, wiadomo ze po powrocie ma sie te pieniadze i jakos sie ciagnie ale teraz zostalo mi ostanie tysiac zl wiec chyba jutro zloze wizyte w urzedzie pracy i mimo tego ze diabelnie mi sie nie chce , mam pelno obaw poszukamn tej pracy i postaram sie zaczac jakos zyc . pewnie banalnie to sie czyta ale to nie jest taki prosty problem do rozwiazania

Gość ta co powrocila
I ja sie do Was przylaczam. Do kraju wrocilam w pazdzierniku i do tej pory nie dosc, ze czuje sie jakos smutno to jeszcze nie mam odwagi podjac w PL pracy. To jest naprawde dziwny stan i bardzo sie tym martwie :(

Gość ta co powrocila
Ryłko a moze we dwie nabierzemy checi i razem smigniemy znowu za granice ;)

Gość Ryłko
Słuchajcie, ciesze sie ze nie jestem sama. Ale powiem wam ze zaczynam popadać w paranoje. Siedze w domu, od rana do wieczora net tylko i nic wiecej. Nigdzue nie wychodze do ludzi, zdziczałam, boje sie podjac prace.

Gość martyns
ucieczka za granice to chyba nie jest do konca dobre rozwiazanie - chodz osobiscie czekam na sesje i po niej mowie tylko au revoir :P:P

Gość martyns
tez siedze w domu i nawet projektu ze studiow nie chce mi sie robic. wogole przytylo mnie sie sporo przez ten czas :P chyba przez to siedzenie nic mi sie nie chce .

Gość Ryłko
Martyns ty chociaz studiujesz a ja nie, nic nie robie.

Gość martyns
na studia poszedlem odrazu po sredniej i to jest jedyna rzecz ktora pozwala mi wierzyc ze jeszcze jest szansa na zmiane . Szczerze mowiac to ja wiem dlaczego u mnie ta spraw tak wyglada ale nie bede o tym pisac . troche mi zajelo zanim znalazlem przyczyne tego , radze tobie tez dobrze poszukac .