Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna-migotka

czy moglo dojsc do zaplodnienia?

Polecane posty

od tego cyklu zaczelam mierzyc temperature, @dostalam we wtroek 17, temperature zaczelam mierzyc od nastepnego wtorku, ale pomylilam sie najzwyczajniej w swiecie i zapisalam ten dzien jako 7, zamiast 8 ;];] kochalismy sie w czwartek, to byl juz 10, a nie jak mi sie wydawalo 9 dzien cyklu. dodam, ze od wlasnie czwartku temeratura rosnie stale, ale byc moze zle robie pomiary, bo to pierwszy cykl.... dodam, ze sluz od czawartku byl przezroczysto mleczny, rzadki, lekko lepki.... cykle sa regolarne 28-dniowe, ale ostatnie dwa 260dniowe. jakie jest prawdopodobienstwo zaplodnienia? dodam, ze raczej sie nie staramy o dzidzie, ja bym chciala, ale nie mamy na to warunkow, glupio sie czuje, bo powiedzialam mezowi, ze ten dzien jest bezpieczny i zakonczyl we mnie, a tu taka gafa....

Gość jaknic
na moje oko to jestes w ciąży jak nic

Gość bedziesz miala dzidzie
:)

glupio mi jak cholera... cieszylabym sie...ale powiedzialam mezowi, ze to jest dzien bezpieczny...i jak on teraz na mnie spojrzy????? bede czekac na @ ale chyba do tego czasu zezre mnie stres...

Gość
jeżeli plemniki twojego m sa wytrzymałe to może dojść do zapłodnienia od 10 dc są dni płodne ale nie koniecznie bo owólka nie zawsze występuje w 15dc

moja nadzieja - a raczej jego, zeby plemniki nie byly jednak w dobrej formie... chociaz jak czytam fora, to ta cala ciaza nie jest az taka znowu prosta do "zrobienia"