Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ciąża czy nie?

Polecane posty

Witam! Mam taki problem, gdyż sama nie jestem pewna tego, co się ze mną dzieje. Otóż zawsze miałam regularne cykle 26-28 dni i mój okres trwał ZAWSZE 6 dni, pierwsze 2 dni to masakra, okropny ból brzucha itp. Podejrzewałam, że jestem w ciąży i zrobiłam kilka testów. Pierwszy wyszedł pozytywny, kolejny negatywny, następny ponownie pozytywny i jeszcze jeden negatywny. Dodam, że robiłam testy w odstępie kilku dni. Po pierwszym teście, który wykazał, że jestem w ciąży dostałam okres, ale był on naprawdę dziwny, taki słaby, zero bólu i w dodatku trwał tylko 3 dni (czytałam, że można mieć okres w ciąży, ale właśnie jest on inny niż zawsze). Co mam robić? Lekarz pewnie nie wykryje tak wczesnej ciąży, bo ma ona max 2,5 tygodnia... Słyszałam też o teście na krew, ale nie wiem gdzie się go wykonuje i czy się za niego płaci... Proszę o pomoc:)

Test z krwi nazywa się Bhcg, u mnie kosztował on 20 zł, wynik w 100% prawidłowy!!! A możesz go zrobić w każdym laboratorium... Życzę powodzenia!!!

dziękuję:)

Co do okresu, to u mnie był on rzeczywiście inny, ale bardzo bolesny, ale wiesz, każda ma inaczej, także dla spokoju zrób test z krwi.. tak dla porównania dodam, że ja robiłam 2 testy z apteki i oba wyszły negatywnie, a ja już byłam w 5 tygodniu ciąży;) POZDRAWIAM:)

Dziękuję bardzo:)

Niestety nie jestem w ciąży.... Byłam na tym teście beta hcg... Jutro wybieram się do lekarza, bo ten okres mnie niepokoi.