Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekiepska dziunia

przeklnęliście kiedyś do nauczyciela? ja tak...

Polecane posty

Gość niekiepska dziunia

no wiec na lekcji wf-u... wlaczylysmy z kolezankami muzyke i zaczelysmy tanczyc... a babeczka do nas: dziewczyny prosze isc sie przebrac w stroje, wylaczyc muzyke i zaczynamy rozgrzewke... a my z kolezanka: madzia nie pierdol :) hahaha, ona byla w takim szoku , ze sama zaczela sie smiac. dodam ze bylo to dawno temu... ale sobie przypomnialam wlasnie o tym i chcialam sie podzielic z wami :)

Gość foka b20
nie, mam zasadę, że nie przeklinam przy ludziach starszych.

Ja nie przekląłem do nikogo. Po prostu powiedziałem \"nie dotykaj mnie\" do baby od geografii w technikum na przypadkowe muśnięcie :P Baba trochę w szoku, koledzy w śmiech.

Gość Santinaaa
Widac tylko jak Was wychowali jesli chodzi o przypadki umyślne

NIe, bez przekleństw też mozna powiedzieć co się o nauczycielu myśli :P

Gość upaararapa
to..chyba jeden z przypadkow w zasadniczej szkolce zawodowej...bo tam inteligencja nie grzesza

Gość zawodowy
nie obrazaj ludzi z zawodowki nie wszyscy tacy sa ale przyznam racje ze teraz mlodziez coraz wiecej wariuje ale nie tylko w zawodowce bo w technikach tez:P

Gość zgadzam sie z wami
nigdy nie przeklinalam jak cos to mowila prosto w oczy nauczycielowi co o nim mysle

a ja mam fajnego nauczyciela, z ktorym zawsze mozemy na loozie pogadac i jak cos nam sie niechcacy wymsknie, to nie robi z tego tragedii ;) Aczkolwiek staram sie tego unikac, bo faktycznie, zalatuje to poziomem zawodówy ;p

Gość bo to jest wazne
a ja kiedys palnelam starszna gafe, choc w sumie nauczyciel nawet zasluzyl sobie. pol roku przed matura gralismy na wf-ie w ping-ponga. w miedzyczasie wyjechalam na narty i sobie zlamalam palec. zdazylam w tego ping-ponga zagrac tylko 2-3 razy i nie szlo mi to wcale. po wypadku spytalam sie wuefiste, czy jak przyniose zwolnienie to nie bede oceniana z przedmiotu na dany semestr. powiedzial ze tak, pod warunkeim ze przyniose specialne zwolnienie sportowe. no to ja wydalam 2 dychy na to zwolnienie. jak poszam odebrac swiadectwo maturalne, widniala na nim pala z ostatniego semestru wfu! na to ja ze wufiste chyba pojebalo, przeciesz mialam nie miec oceny. a on....byl akurat w tym pokoju i wszystko slyszal! i jeszcze powiedzail, ze te pary razy co zagralam, gralam fatalnie wiec ocena w pelni uzasadniona. uwazam to za niesprawiedliwe bo przeciesz terning czyni mistrza i mialabym szanse poprawic gre gdyby nie wypadek a poza tym co z tym zwolnieniem?! ale i tak spalilam sie ze wstydu ;-)

Gość kosiunka
ja spałam z nauczycielem w liceum :P ale to było raz, po dwóch piwach na wycieczce :D nigdy tego nie zapomnę...