Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia siaaaaaaaaaaa

plan ramowy, kto mi odpowie na pytania help!

Polecane posty

Gość misia siaaaaaaaaaaa

do jutra muszę oddać plan ramowy oraz bibliografię moje nauczycielka mi sprawdzała i miala jedno zastrzezenie, nie uwzględniłam materiałów pomocniczych ... i tu pytanie, kazdy musi je miec? moj plan nie wymaga czegos takiego... mogę tam nic nie uwzględniac? a po drugie to czy mogę plan ramowy wnieść na salę bez umieszczenia go w materialach pomocniczych ?

plan dostaniesz od komisji (ksero twojego planu przynajmniej tak było u mnie) a materiały pomocnicze to coś co potrzebujesz do "pokazania" prezentacji (np jeśli opisujesz obraz to jakaś jego reprodukcja lub fotografia)

Gość electropop
dostanie plan, jeśli dostarczy dwie kopie. jeden plan jest dla komisji, drugi masz przynieść ze sobą na maturę, a trzeci, o ile dostarczysz zostaje w komisji, która da ci go na ewentualność zapomnienia swojego z domu. materiałów pomocniczych nie trzeba, jeśli nie przynosisz ze sobą plakatów, cytatów, obrazów, jakichś płyt czy filmów.

Gość electropop
i planu nie umieszczasz w materiałach pomocniczych.

Gość misia siaaaaaaaaaaa
ufff dzięki wam..wiec 2 kopie dla nauczycielki, jeden dla mnie?

Gość electropop
tak, dwie dla nauczycielki (nie są konieczne, ale lepiej mieć wyjście ewakuacyjne), jedna dla Ciebie.