Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie

CZY ON JEST GEJEM???

Polecane posty

Gość bojesie

słuchajcie, sprawa jest dziwna, nie wiem jak do tego podejść. mój facet powiedział ostatnio, że kręciłoby go jakbym się ubrała tak po męsku, w jakąś marynarkę i koszulę i zaczęła go dominować w seksie. nie wiem o co mu chodziło, powiedziałam, że sie zastanowie, ale teraz tak mi przyszło do głowy, że może on ma jakieś skłonności homoseksułalne i nie wiem co o tym myśleć. jak wam się wydaje, czy to tylko niewinna gra?

też tak lubie jak moja panna przebiera się za rolnika a ja jestem biednym prosiaczkiem....oooo taaaaaaaaaaaaaaaaak

Gość okrągły.kamień
heh, facet się chyba za bardzo na Anie Przybylską w "Złotym środku" zapatrzył... teraz szaleje ;)

Gość zapatrzył...
...i "polskiej wiagry" nawpierniczał :D teraz to już nie dasz sobie z nim rady, dziewczyno, lepiej idź do klasztoru, bo nie wyrobisz z nim!

Gość terefere kuku
a ja piec razy konia dzis zwalilem az mnie boli pracie i sinieje ;(

Gość one of them
moze pragnie odmiany w waszym zyciu sexualnym i tyle.... potpatrz lepiej czy oglada sie za facetami albo czy cos innego wskazje na to ze jest gejem

Gość ludzieeee
Co się dzieje z głowami w tym kraju? Fascynacja kobietą w męskim stroju jest tak mniej więcej związana z byciem gejem, jak zabawy s/m z autentyczną psychopatologią (radykalność analogii niezamierzona). Jest naprawdę wiele innych sposobów żeby dać Ci coś do zrozumienia. A tak przede wszystkim - dlaczego jego o to nie zapytasz, tylo obcych ludzi na czacie???

Gość Kocyk
O kurwa,skąd wy się kobiety bieżecie?te wasze wątpliwości....mamo.

Gość cooooo
?