Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20Zagubiona20

Czy ja jestem bi?

Polecane posty

Gość 20Zagubiona20

Prosze o zrozumienie i pomoc. Ten temat nie jest powodem do zartow. Drecza mnie watpliwosci co do mojej orientacji. Jestem bardzo zakochana w pewnym chlopaku. Ale nie o tym. Przez 3 lata mialam przyjaciolke, ktora wiedziala o mnie wszystko, z ktora moglam rozmawiac godzinami na kazdy temat. Jakies 2 tygodnie temu bardzo sie poklocilysmy, nie odzywamy sie dotad. A ja bez przerwy o niej mysle! Tesknie za rozmowami, zakupami itd. z nia. Po prostu ciezko mi bez niej, mam jej tyle rzeczy do powiedzenia, a nie moge tego zrobic... I tu jest powod mojego stresu. Czy to zwykla tesknota za przyjaciolka czy moze ja jestem bi??:/ Wiem, ze to moze komus wydawac sie smieszne, ale ja nie wiem co robic:/ Dodam, ze mam 20 lat i jestem osoba, ktora bardzo przywiazuje sie do znajomych. Moze to jest tego powodem? Nie wiem... Moze ktos mi pomoze?

Gość tylko jeśli
jeśli masz o niej fantazje erotyczne to jestes bi :classic_cool:

Gość zalamana...
poprostu tesknisz za nia i tyle.jakbys byla bi to by Ci sie podoba jako kobieta i takie tam:D

Gość 20Zagubiona20
Nie mam fantazji erotycznych. Po prostu mi jej brakuje...

Gość nawet jeśli jesteś bi
to co z tego? to nie ułomność ani kalectwo, po prostu cecha, będąc bi tez możesz być szczęśliwa, jak każdy, nie wydaje to sie istotnością

Gość to tylko tęsknota

Gość makabreska
masz 20 lat, powinnas juz wiedziec na czym polega bycie bi - zastanow sie czy moglabyc spedzic zycie z kobieta (jakakolwiek - jesli ci latwiej to pomysl o tej wlasnie przyjaciolce) i jak ktos wyzej zauwazyl czy pociaga cie ona fizycznie (nie czy uwazasz ja za ladna tylko czy podoba ci sie tak seksualnie mowiac wprost) a jesli tesknota ma zwiazek tylko i wylacznie z checia zwierzenia sie, poplotkowania i pojscia na zakupy to chyba sprawa jest jasna...

Gość sama nie wiem P
niedawno tzn jakiś czas temu ja i moja przyjaciółka zbliżyłyśmy się do siebie. doszło kilka razy do współżycia. jednak ja stwierdziłam, że to nie dla mnie, przypadkowy seks z dziewczyna czy związek, to nie to czego bym chciała. stwierdzam, że nie jestem bi, przynajmniej ja tak uważam, nie mam tak, że gdy patrzę na kobietę to mam jakieś fantazje. owszem zdarzało się, że takie rzeczy mnie kręciły, myślę jednak że to przez mój wiek (mam 16 lat), tak właśnie odczuwam, nieraz nastolatki właśnie tak się zachowują. jestem zakochana w chłopaku, nie mogłabym być z dziewczyną na poważnie, nie w związku, przypadkowy seks też nie wchodzi w rachubę, ponieważ jestem osobą wierzącą i wiem, że to jest poważny grzech, to co wtedy między nią a mną doszło nie napaja mnie dumą ;;/ dodam że przyjaciółka jest bi :P co o tym sądzicie ?

Gość Ensankanka Priszpuntilsmnisza
Tęsknota za przyjaciółką. acz kolwiek jestes niedojzała emocjonalnie na poziomie 17 latki, ponieważ, to one tak mają i się gubią w orientacji.

Gość sama nie wiem P
tak to wg mnie tylko zwykła tęsknota, zżyłyście się ze sobą, to normalne :) aczkolwiek ja z moją przyjaciółką już nie jesteśmy takie zżyte, tzn. kiedyś bym za nią w ogień skoczyła a teraz po tym wydarzeniu, jest mi trochę głupio i naprawdę próbuję zapomnieć :P