Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam siebie i...

Pomoż mi odnaleźć droge..

Polecane posty

Gość szukam siebie i...

hey. Jestem z kolesiem. Bylismy szczesliwi... On chyba dalej jest...a ja z dnia na dzien przestaje byc szcesliwa coraz bardziej..On coraz zcesciej mnie wkurza i irytuje..Oboje sie denerwujemuy ze ja sie na niego denerwuje.. To dla mnie trudna sytuacja bo chce po zcesci to zakonczyc, ale z drugiej strony kocham Go. Bynajmiej tak mi sie zdaje.. Chcialabym byc szczesliwa jak wczesniej, co robic?? jest mi tak zle jak chyba nigdy dotąd..

identyczna moja ex - najpierw dorośnij a potem baw się w związki...

Gość szukam siebie i...
jest mi ciezko... nigdy nie bylam w takiej sytuacji... Nie wiem co sie dzieje.. Czy to cos ze mna jest nie tak?:(

Gość szukam siebie i...
Tamari.. prosze.. powiedz szczerze co o tym myslisz ??? Bo ja nawet nie potrafie racjonalnie myslec.. Prosze.. :(

przeciez nie znam Twojego faceta ani Ciebie czym Cie on wkurza i irytuje??

wszystko z Toba jest ok - tylko nie dojrzała jesteś i złamiesz serce facetowi - witamy na ziemii live is brutal:P

Gość szukam siebie i...
Wczesniej bylow syztsko Ok. Super. A teraz... Irytuje mnie tym co robi mowi.. tym czego nie robi i nie mowi.. Czepiam sie wsyztskiego.. wiem ze sie czepiam... ale nie potrafie sie nie czepiac bo mnie to taak wkurza.. :(

Gość szukam siebie i...
jestesmy ze sobą 1,5 roku... Nie wiem co sie dzieje.. Dlaczego to wsyztsko tak sie popsulo... : ((

jak cie wkurzaja konkrety ktore on moze zmienic to z nim pogadaj o tym i moze spojrz tez na siebie latwo innych oceniac

Gość szukam siebie i...
Vampire--- a dlaczego sie rozstaliscie ? przez to ze ona taak sie zachowywala jak ja ?? Jak juz uwierze w milośc to ktoś z gory musi mi ja zabierac ;(

czepnij się jeszcze jego wyglądu, zostaw go i zwiąż sie z swoim przyjacielem to będzie git;) pozdrawiam i boże chroń od małolat emocjonalnych!!!

było xle ciagle się kłóciliśmy ja za dużo od niej oczekiwałem / śmieszne bo już wtedy mnie nie kochała jak się ostatnio dowiedziałem/ i była nieszczęśliwa i odeszła tyle...

Gość szukam siebie i...
małolat emocjonalnych? to jak juz sie nie uklada to znaczy ze niedojrzala nastolatka tak ?

Gość znam to...a vampire..
Ty to chyba 24 h tu siedzisz??? Uczucie ktorej wczesniej bylo mija, dlatego tak Cie irytuje Twoj chlopak, ja tez tak mialam wkurzalo mnie kiedy jadl, pil, mowil, wszystko doslownie.Nie wiem jak Ci pomoc i co poradzic moge tylko napisac ze rozumiem Cie i wiem jak sie czujesz.

>> Nie wiem co sie dzieje.. Czy to cos ze mna jest nie tak? Pewnie, że tak. Przecież to ty sie pultasz i denerwujesz, a nie on :o

Gość szukam siebie i...
znam to...a vampire..

niom i zerwiesz z nim autorko uświadomisz sobie ze "jednak to nie to" i polecisz do innego "bo samotności też sie boisz"

Vampire Ty juz nie graj takie znawce, ze Cie Twoja ex pogonila nie znaczy ze masz wielkie doswiadczenie, widocznie nie byles jej wart!

Gość szukam siebie i...
znam to a vampire- jak sie skonczyl wasz zwiazek ? On Cie taak dobijal i sioe rozstaliscie??? Vampire, zeby to bylo takie proste wsyztsko... ehh.. :( Jak sie kogos kocha a on Cie wkurza to sie gubisz... Szczepaan.. czyli powinnam olac to ze On mnie wklurza ??

takiego znawcy mialo byc;)

Tak, 4lata bylismy razem i zerwalam z nim.Im dluzej to trwalo tym gorzej bylo, moze u Ciebie bedzie inaczej.

nie to ja ja dobijałem nie mogla ze mna wytrzymac i się rozstaal zze mną po tygodniu od rozstania związała sie z przyjacielem o 3 lata młodszym od niej i powiedziała że już duzo wcześniej mnei nie kochała... teraz widuję ją co tydzien na uczelni i nie utrzymuję z nia kontaktu...

Gość szukam siebie i...
cholerne poczucie nieszczescia. Jak to jest ze szczescie zamienia sie nagle w nieszczescie..?? Gdzie te usmiechy, blysk w oku... gdzie to uczucie... Co sie dzieje z tym swiatem

nie byłem jej wart a to śmieszne - teraz jak na to patrze to raczej ona nie była tego warta abym kurwa wydzwanial do neij urywał sie w środku nocy tylko po to aby wiedziała ze ktoś na dworcu PKP będzie na nią zcekał, abym ustępował jej na kazdym kroku ehhhh kurwa co ja sie będe spowiadał:P