Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roznosiciel

Ale mnie roznosi...

Polecane posty

Jak starszy? :P Po prostu szanuję życie i nie chcę go marnować na dyrdymały, chcę się cieszyć, bo kiedy potem? W trumnie będzie już trochę za późno :)

Nie jestem najgorszym typem faceta :( Czyli co, do kadej miałbym podchodzić, która na mnie patrzy i się uśmiecha? To bym harem chyba miał ;) Poza tym ona też musi mi się podobać, więc wiesz :P Przyznam, że jestem trochę wymagający, ale to chyba lekka wada... Bądź co bądź muszę się nauczyć podchodzić ;)

bez obrazy, mialam na mysli to ze poważnie i mądrze się tutaj wypowiadasz, bo wiekszosc 20 latkow to jeszcze dzieciuchy...i sądzę ze w Tobie drzemie jeszcze dziecko :P

Ej, to co ze mną nie tak? :P Zdarzało się też, że mówili mi, że wyglądam na starszego ;) No niestety nie z Poznania, ale z sąsaidującego województwa, ale jednak trochę daleko :P

Drzemie we mnie dziecko, nie uważam się za takiego dojrzałego i dorosłego, ale pracuję nad sobą :P Jednak narazie podchodzę do życia na luzie, nic mnie nie martwi, doły rzadko łapię, udało mi się wypracować pozytywne myślenie :) Teraz tylko brakuje mi wybranki, z którą się tym podzielę :)

No chyba nie przeszkadza tym, które na mnie patrzą :P Co 3 dni gdzieś się golę, częściej nie zamierzam ;]

Gość wit. b complex
ja uwielbiam

Gość wit. b complex
ja uwialbia 2-3 dniowy zarost mialam napisać i wydało sie, że nie jestem facetem a tak sie kamuflowałam

nie zgodzę sie z tym... ja osobiście lubie, wręcz uwielbiam, ale taki rzeczywiscie 2-3 dniowy, więcej nie :) bardzo męski jest i pociągający, po prostu ;)

to się z zmieni jak bedzie ukochana, zreszta wszystko ulegnie zmianie :D....ja dziękuje za takie podrapanie...ciemny masz ten zarost ?? tak sobie to od razu wyobraziłam ;P....w sumie moze to byc nawet calkiem sexowne, byle nie kłuło

a kłucie takie bywa sometimes przyjemne :D :P pozdrówka

mala to i owszem ,ale nie oszustka...mowie tak, bo mialam tylko do czynienia z gładką mordką :P...takze nie znam się jaki to moze być 2-3 dniowy zarost...moj osobisty "zarost" ( nie na twarzy ) jest raczej kłujący, dlatego od razu takie skojarzenie..

co, nie podbasz sie sobie bez zarostu ?? tak to jest jak caly czas się ją nosi, uzaleznienie :P :P... miły ? - jakos mnie to nie przekonuje, ale kto wie...nigdy nie mow nigdy

Bardziej podobam się sobie z chociaż 1 dniowym zarostem, jakoś twarz wygląda lepiej. A bez tego czuję się jak dzieciak :p

Twarz też nie dosięga :( A jak ręką dotykam to normalnie ;] No ale tak się składa, że 4-5 dni się akurat nie goliłem z lenistwa i może teraz już się zarost wydaje bardziej miękki. Ale obiecuję, że dzisiaj się ogolę ;)

ale po co dzisiaj :D ??? ano chyba ze jutro juz się zakochasz :P dłonie to zapewne masz duze i gruboskórne :P, takze to nic nie da....zatem przekonasz się wiesz kiedy, chyab ze trafi sie jakas laska, która nie bedzie chciala zebyś sie juz nigdy nie golil :P