Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monik87

upięcie włosów BEZ WELONU? .. jakies pomysly? ...

Polecane posty

Gość monik87

hej.. chce udowodnic mojej mamie ze bez welonu a z l;adnie upietymi wlosami mozna równiez slicznie wygladac.. ona uparla sie jak przyslowiowiy osiol, ze welon musi byc i koniec kropka.. a ja takowego NIE CHCE! .. :(

hi hi miałam ten sam problem. Kup sobie ładną tiarę, jeśli nie masz welonu. Jeśli masz strojną suknie to wystarczy tylko jakieś ładne upięcie włosów z białymi dodatkami.

Gość monik87
własnie suknia nie jest storjna.. zwykla prosta:D bez zadnych swiecidelek:) ... niestety nie mam zdjecia... :( .. ALE czy podpowieciemi gdziemoge znalesc jakies zdjecia upietych wlosych bez tego przesladujacego mnie welonu? ... mam dlugie wlosy w zpoza polowe plecow.. sa naturalnie mocniej falowane (ale nie tzw. spręzynki:) ) ... maja swoj ciemny kolr pow bym czarny... i no w zadne sposob nie widzi mi sie do tej calosci welon!:/ ludzi epomocy! .. bo mama mi glowe ususzy! ...

Gość sssssss
ja tez nie mialam welonu.suknia byla skromna.wlosy mialam dlugie upiete w taki kok z prostych pasm niby nielad na glowie ale ladnie.we wlosach mialam 1 kwiatka takiego jak w bukiecie.