Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka20009

mam doła i denerwuje sie

Polecane posty

Gość maturzystka20009

otoz od 3 tyg jestem chora..mam zle wyniki badan..wszystko sie zaczelo od goraczki wysokiej i grypy..niby mi przeszlo ..wrocilam po czym zrobilam wyniki i mam złe..i denerwuje sie bo do szkoly chodze tylko na sprawdziany..a pewnie znajac wszyscy gadają Bog wie co.. moja mama rozmawiala z wych i mowila ze jestem chora... mam powody do niepokoju?

Gość maturzystka200999999
ehh:(

Gość oszalałaś.....
jeśli faktycznie jesteś chora to martw się abyś wyzdrowiała. Nie przejmuj się co mogą gadać inni

Gość woda sodowa 200
Jak wszystko będziesz miała usprawiedliwione i będziesz miała 50% obecności plus jedną godzinkę to wszystko jest okej:) Chyba się stresujesz maturką, co? Możliwe że to Ci w zdrowiu nie pomaga, a wręcz przeciwnie. Spokojnie:) W sumie zdrowie jest NAJWAŻNIEJSZE, więc pamiętaj o tym. A matura to dodatek. Poza tym wykorzystaj teraz ten czas na naukę to będziesz mnie się denerwowała. I wiesz co? Wiele osób by się pokroiło, żeby móc nie chodzić teraz do szkoły, bo tam same stratytaty, nauczyciele pełna olewka, więc się kuruj, ucz i ciesz.

naprawde mam złe wyniki..sam lekarz powiedział ze są nie za ciekawe i nie kazal chodzic do szkoly.ja chodze na spr bo jestem w 3 klasie i nie chce miec zaleglosci i zaliczac tydzien przed wystawieniem 100 spr.. no niby nie powinnam sie denerwowac ale to glupio wyglada..4 tyg do szkoly nie chodze,nie widac ze jestem chora..boje sie szczegolnie reakcji nauczycieli..

Gość woda sodowa 200
Boże, ale co Cię to obchodzi dziewczyno? Za miesiąc kończysz szkołę i walisz co nauczyciele o Tobie myślą i znajomi też. Sorry, ale pieprzysz strasznie;)

jeju :O ale masz problemy, lekarz ci wystawi uspr. skoro faktycznie jestes chora i po klopocie :O co cie obchodzi opinia innych :O

no niby tak ale mysle czy mam te 50 procent obecnosci..szczgolnie z matmy...

Gość tez maturzystka90000
tez niepokoje sie swoja frekwencja. a myslisz ze oni to beda liczyc z kazdego przedmiotu czy jeasli masz oceny to juz ok?

u mnie to kwestia nauczycieli..ja sie pocieszam tym ze mam dobre oceny i mam dobrą opinie..i nauczyciele CI bardziej normalni wiedzą ze sporo choruje..

Gość tez maturzystka9000
u nas do 1 kwietnia propozycje ocen wiec gdyby cos ci zagrazalo razcej juz by ci powiedzieli nie sadzisz? wiec glowa go gory

no własnie niby tak..ale ja mam kiepską sytuacje z matmy..bo brakuje mi 3 procent do zdania..bo leze z matmą..eh i teraz sie jeszcze rozchorowalam i sie chyba dlatego tez denerwuje