Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amwi84op.pl

SZUKAM KOLEŻANKI W_WA

Polecane posty

Gość amwi84op.pl

Witam serdecznie :-) Jestem 24-letnią Warszawianką, dokładniej - dzielnica Białołęka ;-) Jak w temacie - szukam koleżanki, przyjaciółki na dobre i na złe..która miałaby czas pójść ze mną do kina czy teatru, na zakupy, na basen, do kawiarni etc. Interesuję się wizażem, kosmetykami...lubię dobre kino i ciekawe książki :-) Jestem spokojna, nieśmiała trochę, czasem zagubiona i zasmucona..czasem wpadam w dołki (niska samoocena :(..), ale staram się podnosić i iść dalej :-). O wiele łatwiej byłoby, mając taką bliską koleżankę/przyjaciółkę "pod ręką". Niestety, dużo przyjaźni z podstawówki/liceum/studiów się rozpadło, ludzie pozakładali rodziny i nie każdy ma czas i chęci na spotkania :-(. A ja bardzo chciałabym znaleźć osobę, która byłaby w stanie poświęcić mi trochę swojego czasu..wysłuchać, doradzić ( i oczywiście - vice versa :)). Uprzedzam, że imprezy i alkohol to raczej nie moja "bajka". puby tudzież ;-) Jestem trochę spokojniejsza ;-) Podobno jestem bardzo wrażliwa, podobno szczera i pomocna..Czasami za bardzo przejmuję się wszystkim, ale staram się z tym walczyć i żyć optymistyczniej ;-). Ten temat zakładam właśnie po to, aby zmienić choć trochę swoje życie i nadać mu więcej radości i sensu :). Szukam kobietki o podobnej wrażliwości, delikatnej i wrażliwej, oczywiście nie musi być takim smutasem jak ja ;-) - bardzo proszę jak coś o maile...odpiszę :) AMWI84@OP.PL 🖐️

Gość amwi84op.pl
Może jednak ktoś się odezwie? :( Proszę o maila jak coś..pora spać ;-) 🌻

Gość fajnie ale
to brzmi jakby przyjazn to dla ciebie motyw do spedzenia milo czasu tudziez taboretu pod noge

jesli mogę coś zasugerować - może zajrzyj na "samotni łączcie się" na forum.gazeta.pl, albo jeszcze "optymistycznie" czy coś takiego - może tam Ci się uda ;)

Gość amwi84op.pl
Hm, nie rozumiem jednej wypowiedzi ;) Po prostu napisałam, że szukam koleżanki, miłego towarzystwa..kogoś kto również czuję się samotny i chciałby mnie bliżej poznać i się zaprzyjaźnić..

Gość rain down love
hej ja mieszkam na tarchominie i chetnie bym sie z Toba poznala, ale obawiam sie ze odstraszy Cie jedna rzecz, lubie imprezy i zazwyczaj pije na nich alkohol :)

Gość rain down love
tak poza tym to w tym roku skoncze 23 lata wiec jestesmy w podobnym wieku. Jesli te imprezy Cie nie odstraszaja, oczywiscie nie chodzi mi o libacje alkoholowe, ale lubie wyjsc do klubu :) to daj znac

Gość amwi84op.pl
Hej ;-) bez przesady, zapraszam na maila..:))

Gość amwi84op.pl
up

Gość uppppppppp