Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BarbieeeGirl

BRAK ORGAZMU SPOWODOWANY ..?

Polecane posty

Gość BarbieeeGirl

Kochane dziewczyny, mam naprawdę problem .. Jestem ze swoim chłopakiem ponad pół roku - między nami wszystko układa się, jak w bajce. Niedawno zdecydowaliśmy się na seks oralny. Rozpoczęciem takiego okazywania sobie uczuc była minetka - było wspaniale, jednak,., nie potrafiłam osiągnąc orgazmu, a on naprawdę się starał.. Myślałam, że to tylko ze względu na pierwszy raz, ale po koljenych pięciu, dziesięciu, piętnastu było tak samo ;(. Z mojej strony również były już pieszczoty oralne i.. cóż, doszedł i miał orgazm. Czy to ze mną jest coś nie tak, czy .. ? Dodam, że masturbuję się, głównie pod prysznicem, wodą, bo inaczej nie potarfię osiągnąc orgazmu =/ . Nie chcę, żeby nasze życie erotyczne takie było, przez wszystkie te minetki udawałam orgazmy, żeby nie sprawic mu przykrości, jednak on się domyślił, że to nie jest szczere ... Czy potarficie mi jakoś pomóc,, ? =| Proszę..

Gość jbjbjhvg
Moze potrzebujesz czuc cos w srodku ewentualnie on jest za malo wytrwaly zeby doprowadzic Cie na szczyt , pozatym moze przyzwyczailas sie juz do wody i musisz sie oduczyc tego :). NIGDY nie udawaj :) jezeli facet nie jest slepy , glupi to napewno sie skapnie chyba ze ma Cie gdzies to zauwazy ale bedzie miec to w.... Bawcie sie bawcie i jeszcze raz bawcie i nie czekajcie oboje na orgazm bo to do niczego nie doprowadzi co najwyzej do niepowodzenia bo bedziecie zestresowani , moze mu mow szybciej , wolniej , nizej itd .Mozecie tez spobowac dolaczyc palce jezeli umie sie nimi poslugiwac lechtaczka bedzie wilgotna powinien Cie szybciej doprowadzic do orgazmu niz minetka a jak juz osiagniesz przy nim jednen orgazm to z nastepnymi bedzie latwiej :).

Gość BarbieeeGirl
jbjbjhvg - dzięki za radę, postaram się, aczkolwiek nie ukrywam, że zależy mi na orgazmie ... =| przykro mi jesr mu mowic, że nie doszłam, ie chcę, żeby czuł sie kiepski, bo jest naprawde dobry, to chyba ze mną jest coś nie tak .. =| v33 - TYLKO za pomocą wody . =/

Gość to zakochaj się w delfinie
albo szczupaku

Gość jbjbjhvg
Idzie razem pod prysznic pokaz mu jak lubisz zrobcie to kilka razy a potem niech sie Toba sam zajmie juz bez wody :)(chyba ze potrzebujesz duzej przerwy miedzy poszczegolnymi zabawami :) to niestety moj pomysl odpada :(

Gość BarbieeeGirl
jbjbjhvg - okay, zrobię, jak mówisz, mam nadzieję, że pomoże =) . Bardzo bym chciała cieszyc się także z udanrgo życia erotycznego z Nim ... =) Miejmy nadzieję, że pomoże . Buziaki =* .

Gość BarbieeeGirl
Może macie jeszcze jakies pomysły ..? Będę bardzo wdzięczna ..

Gość dshgvj
ja tez masturbuje sie tylko za pomoca wody bo inaczej nie potrafie miec orgazmu. uprawiam seks od kilku miesiecy i tytlko raz mialam orgazm w dodatku pochwowy

Gość BarbieeeGirl
dshgvj - widzisz, mamy ten sam problem ... Ja naprawdę chciałabym w końcu przeżyc orgazm z moim kochanym, ale ie jestem jeszcze gotowa na współżycie ..

Gość pieprzenie takie tam
jak raz nie mogłem dojść udałem orgazm szybko gumę zaraz sie dziewczyna obcięła dopiero miałem jazdę że nie dałem jej ustami skończyć

Gość BarbieeeGirl
Myślisz, że on po prostu ... yyy.. nie potrafi mnie doprowadzic czy to ja mam jakis prolem ..? =| Jesteśmy dla siebie 'pierwszymi', z nikim wczesniej tego nie robiliśmy, jednak ja go potrafię doprowadzic na szczyt ... mowi, że jestem genialna, a ja .. coz, nie moge tego samego powiedziec o nim .. =|