Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nKamil

Ale bym sie wpierdolił...

Polecane posty

Gość nKamil

Nie wiem dlaczego wybieram sobie kobiety które mają popaprane życie...? Coś jest ze mną nie tak... Ciekawe co z tego będzie...,wkręci mnie ? Mam nadzieję że nie!

Gość ale brzydko piszesz
a może dzieci czytają

Gość nKamil
A co tu opowiadać...,jestem taki naiwny źe mnie aż w krzyżu później strzyka! Dobrze że już mam troche doświadczenia Ale mi tak poprostu smutno... Wredny jest ten świat! Podobno "dobrymi chęciami" jest piekło wybrukowane...Myślałem,że kocham...,ale nie wiem-boje się ....Ona jest Dj-ką , była na usługach gangstera tzn jego kochanką Teraz niby odchodzi od niego... Ale po pierwsze nic do niej nie czuje,a mam wrażenie że to ona chce się poprostu zabawić...i później źeby gangster o nią walczył... Podobno człowiek może zrobić coś kompletnie,ale to kompletnie głupiego głownie ze szlachetnych pobudek...

Gość zgadzam się nawet
-1000/10

Gość motylekONA22....
Wez sobie daj spokoj bo Cie jeszcze gangster ubije :)

>nKamil zeby Ci gangster kuku nie zrobi własnie... zebys nie dostał nagłego zatrucia ołowiem:P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci