Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodyizaklopotany

sex do bani i same przez to klopoty

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmm
i zgadzam sie co do tego ze prezerwatywa jeswt zbedna skoro pigulki bierze, na darmo sie truje? ale to prawda z tym spadkiem libido przy pigulkach, mialam to samo... teraz nie biore i 2 razy dziennie mi sie chce

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale kurcze miesiac bez seksu... moj facet teraz wyjechal i ja juz po 2 dniach szaleje

hmmm ja kiedys tez brałam i powodowały suchość przez co nie miałam ochoty :) po zastosowaniu zelu czułam sie wilgotno i chętnie :D

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ochota jest przede wszystkim w glowie

hmmm tez tak uwazam ale wiem jak działała na mnie ta antykoncepcja :) w głowie było ale sex był mało atrakcyjny :)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
wiesz jakby dziewczyna autora miala w glowie to sama by probowala kombinowac jak tu zrobic zeby nie bylo do bani

Gość hmmmmmmmmmmmmm
myslisz ze facet ma jej kupic zel nawilzajacy i po klopocie?

hmmm czytaj ze zrozumieniam napisałam ze ona sama musi to sobie uswiadomic :O

Gość weronisiax
A czy facet ktory ma 29 lat ma takie same potrzeby jak laska w wieku 25? czy u faceta to juz jest mniejszy pociag-moze glupio sie pytam,ale u mnie w zwiazku tez jest sex 1-2 razy w miesiacu poza tym wszystko jest ok....Ale ten fakt jest conajmniej dziwny tym bardziej,ze jestesmy razem rok-a na "poczatku" byl 2-3 razy w tygodniu.......

Gość mlodyizaklopotany
o tych tabletkach tez mowilem ze moze sprobowala by zmienic jak bedzie miala wizyte zeby porozmawiala z ginem to uslyszalem tylko nie i koniec rozmowy na ten temat. wiem ze bez gumy jest lepiej ale co zrobic ja na to nie wplyne

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale z tym moze byc problem skoro nie uswiadamia sobie tego od 2,5 roku :)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no coz, widocznie ona po prostu nie lubi seksu, ale po co sie truc pigulkami jak sie seks ma raz na miesiac, szkoda zdrowia wg mnie

Gość weronisiax
Raraz posypia sie odpowiedzi "ma inna" nie ma....Wiem,nie dam sobie za to sciag glowy bo zadna kobieta ne moze byc pewna swojego faceta w 100% bo takie cos nie istnieje,ale inna kobietka akurat w gre nie wchodzi -bynajmniej narazie.....:)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
weronisiax, ale naturalnym jest ze w takich przypadkach mozna pomyslec, ze ma inna... u mnie tak bylo np. bylam z facetem 3 lata i po 3 latach ochota mu spadla, mowilam tak samo jak Ty.. ze innej nie ma, zganialam to na prace, przemeczenie itp. jednak po roku okazalo sie ze inna mial a nikt lacznie ze mna nigdy by go o to nie podejrzewal

Gość mlodyizaklopotany
to moze i moja ma innego w co watpie bo nie mialaby kiedy sie z nim spotykac

Gość hmmmmmmmmmmmmm
moj facet przez rok mnie zdradzal a widywalam sie z nim prawie codziennie, ale nie mowie ze u Ciebie tak jest :)

jak mnie zdarzyło sie miec zmniejszoną ochote zwyczajnie słyszłam zarzuty ze chyba mam kogos ze on potrzebuje seksu widziałam ze w związku jest zle. Zwyczajnie mój partner nie dawał za wygraną musiałam podjąc decyzje bo przypierał mnie do muru :)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale to nic dziwnego jesli czasem ma sie na jakis czas mniejsza ochote, wtedy powinna druga strona to zrozumiec, no ale jak u autora trwa to latami to cos jest nie tak, mysle ze przydalaby sie powazna rozmowa z dziewczyna, moze ona ma jakies problemy lub obawy o ktorych autor nie wie

najgorzej jest milczec i przechodzic nad tym do porzadku dziennego. Ty nie napierasz a jej tak wygodnie. Jesli chcesz powalczyc to musisz nie poprzestawac wreszcie ona zrozumie ze to moze byc koniec. :)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale po co ona ma sie abc ze to koniec? zreszta nie wiem- mloodyizaklopotany myslisz o koncu jesli sie to nie zmieni?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
bac* mialo byc :) wg mnie jak ona zacznie z nim uprawiac seks ze strachu przed koncem to nie wiem czy to dobrze... ona ma sama z siebie chciec, nie da rady zeby sie ktos zmuszal, bedzie to widac i czuc.. a temperamentu nikt jej na sile nie wstrzyknie

no to najlepiej nic nie robic :) bo skoro rozmawiał a ona itak nie widzi problemu to według hmmmmm najlepiej czekac na cud :) Ja wiem po sobie to ze się nie chciało była przyczyna odnalazłam ją ale pod naciskiem bo mi zalezało aby mój związek trwał.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
cudem to bedzie jak ona pod naciskiem sie nagle zmieni w wampa :D zdaje sie ze dziewczyna autora to inny przypadek niz Ty, bo ona ma tak od zawsze

to jak ma od zawsze to wina jest w nim "widziały gały co brały" skoro przed slubem nie chciała to rozstanie jest jedynym wyjsciem szkoda tylko ze sie komus niepotrzebnie zycie marnuje :classic_cool:

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a probowac rozmawiac do skutku, az sie z niej wyciagnie co jest nie tak... nie sa razem od wczoraj to juz autor mniej wiecej powinien wiedziec jak ją podejsc

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no niekoniecznie galy widzialy bo nie zawsze ludzie od razu seks uprawiaja... czasem zanim zaczna uprawiac juz sie zakochuja i tworza zwiazek :D

i czekac do 50tki na skutek :D:D:D

Gość hmmmmmmmmmmmmm
są rózne powody. ona ma tak pewnie od zawsze. ja natomiast zrobiłam się oziębła dopiero po tym jak zgwałcił mnie sąsiad.ale pracuje nad tym na terapii

hmmm własnie nacisk to tez sposób na podejscie :classic_cool: nie wiem czy wiesz