Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zmartwionaaaaaaaaa

brak krwawienia z odstawienia-pomocy

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaaaa

Kobietki ostatnio pisalam ze troche pokrecilam z tabletkami, tzn mialam 2 wersje albo zapomnialam 15 ( kiedy sie zorientowalam wzielam 2) radziłyscie abym nie robila przerwy i wziela nstepne opakowanie, ale moja druga weersja byla taka ... mozliwe ze piatkową tabletke wycisnelam spod czwartku i stad te przesuniecie o jeden dzien, wiec wypadaloby ze bralam wszystkie dobrze tylko przy 16 tab wziełam dwie 15 i 16 tabletke, poniewaz wtedy jeszcze nie zobaczylam tego ze tak jakbym zaczela od czwartku. Przerażona poszłam do pani ginekolog, opowiedzialam jej, i mimo to kazala zrobic mi 7 dniowa przerwe, poniewaz ja jeszcze biore androcur i przerwa byc musi, dzisiaj jest juz 6 dzien a krwawienia nie ma, boli mnie dół brzucha od 2 dni i nic :-( acha i w sumie zamiast po 21 dniach skonczyłam po 20 ( poniewaz wzielam te dwie tabletki naraz) Wspołżyam z chłopakiem, z prezerwatywa i nawet z globulka patentex oval, wiec o ciąży nie ma mowy. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, miała moze któras z was tak??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować