Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało doświadczona

pozycja na jeźdźca

Polecane posty

Gość mało doświadczona

Mam pytanie dotyczące tej pozycji. Chce spróbować kochac się w ten sposób z chłopakiem i zastanawiam się jak powinny wyglądać moje ruchy, tzn poruszać się w górę/dół czy raczej do przodu/tyłu ?

Gość adaF
i jedne i drugie i jeszcze na boki, w kółeczko i jakie jeszcze tylko się da i przyjdą ci do głowy (a raczej p*zdy). Wyglądasz mi na przyzwoitkę więc dodam - popieść jeszcze swoje cycusie to i widok będzie miał cudowny a ty poczujesz w sobie jego wyjątkowe podniecenie.

Gość kadarXQ
Dla wstydliwych babek (i nie tylko) fajnym wariantem pozycji na jeźdźca jest jak babka jest tyłem. A widok ujeżdźającej d*py jest ekscytujący.

Gość roberto 288
uwielbiam jezdzca na kuckach

Gość Tunia 88
Przygotuj sie na niezłe zakwasy :P ja osobiscie w pozycji na jeźdźca wytrzymuje tylko pare minut...

Gość kadarXQ
bez przesady z zakwasami. Na miękkim lóżku można właśnie długo i swobodnie się bawić regulując tempo. To nie sport i nie musi być cały czas galop. Lepszy smaczek jest przy kolistych ruchach, kołysaniu na boki. Od czasu do czasu poprawić trzeba dokładność "nabicia" unosząc się i rozgarniając płatki. A facet od czau do czasu z zaskoczenia robi mocne pchnicie od dołu aż babkę podrzuca. I nie należy zapominać o zabawie cyckami, sutkami, pośladkami, udami i resztą. Świetna pozycja do zabaw typu - ja zajmuję się jedną piersią ty drugą, i albo jedno na śladuje drugie albo kto lepiej. Dla treningu jak babka wstydzi się onanizować może odwrócić się tyłem albo mieć zawiązane oczy. I można tak długo ...

Pozycja na jeźdzca jest jedną z nie licznych pozycji dających pełna satysfakcję kobiecie. W tej pozycji inicjatywa nalezy praktycznie do partnerki. Partner może oczywiście pomagać ruchem swoich bioder co pozwala kobietom "wypuścić" więcej soku wskutek stymulacji szyjki. Pozycja ta nie jest męcząca a doceniają ją dojrzałe kobiety. Młode Panie są lekko skrępowane i dosiadają delikatnie opierając się na stopach i mecząc mięśnie ud. Dojrzałe Panie w tej pozycji potrafią pokazać swój temperament. Pozycja pozwala na pieszczoty piersi i daje sporą możliwosć wersji tej pozycji. Dodatkowym bodzcem jest możliwośc patrzenia i obserwacji zachowań partnera. Wytrysk w tej pozycji wycelowany głęboko w pochwie dodatkowo wzmacnia orgazm.

Gość mało doświadczona
dzięki za wypowiedzi