Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COTERAZROBIC

mojej mamie nie przedłużyli umowy...

Polecane posty

Gość COTERAZROBIC

moja mama pracowała 20 lat w jednej firmie. w tamtym roku, w listopadzie, zwolniła się, bo znajomy zaproponował jej pracę na lepszych warunkach, finansowo też. kilka tygodni namawiał mamę, by do niego przeszła, że on potrzebuje takiego pracownika.. mama się zgodziła. a dzisiaj, ten sam znajomy poinformował ją, że nie przedłuża jej umowy i z dniem dzisiajszym kończy pracę w jego firmie. co my mamy teraz robić? mama ma 51 lat, w jej wiaku trudno o pracę, a ma duży kredyt do splacenia. ojciec na rencie.... co robić? a przede wszystkiem jak pocieszyć mamę? ona się załamała...

a gdzie pracowała przez 20 lat ? tzn jaka branża ? I do czego wciągnął ją znajomy ?

Gość ojejjjj
odwagi dla mamy i powodzenia! Wspieraj mamę i rozmawiaj z nią. znajdzie pracę na pewno, życze szczęscia.

Gość podobny przypadek
moja mama dostała wypowiedzenie po 40 latach pracy .... niby ma już wypracowaną emeryturę, ale nie wyobrażała sobie życia bez pracy. ... historia zakończyła się tak ... w środę dostała wypowiedzenie, a już w czwartek rano załatwiłyśmy jej z siostrą nową pracę (ogłoszenie w internecie) i po 4 dniach już pracowała w nowej pracy. aktualnie mija 2 miesiąc "nowej" pracy mamy ... a mama ... odmłodniała, super zadowolona, warunki lepsze niż w poprzedniej ..... WARTO BYŁO DOSTAĆ TO WYPOWIEDZENIE, ŻEBY COŚ ZMIENIĆ W SWOIM ŻYCIU fakt, że była zdołowana po wypowiedzeniu, nie chciało jej się zyć itp ..... ALE TERAZ .... pomóż przetrwać mamie ten trudny okres, pomóż może poszukać nowej pracy, a będzie dobrze :) pozdrawiam

Gość COTERAZROBIC
mama i wcześniej i teraz pracowała jako księgowa... na takim samym stanowisku. tylko ten znajomy miał dużo większą firmę, większe pieniądze zarabiała, wogóle firma o wiele większy prestiż niż poprzednia. ten znajomy tak długo mamę namawiał, i się skusiła... a teraz chuj zostawił ją na lodzie. na powrót do starej firmy raczej nie ma co liczyć, stanowisko już jest obsadzone...

Gość rzęsy mi wypadają
w księgowości docenia się doświadczenie a nie młody wygląd :) Jeśli Twoja mama jest profesjonalistką - z pewnością znajdzie pracę Tylko trzeba zacząć szukać już dziś i być cierpliwym - bo czasem to trwa kilka miesięcy