Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany73

Kobiety pomożcie

Polecane posty

Gość zakłopotany73

Pewnie nie obejdzie się bez krytyki ze strony Panow ale... mam pytanie kierowane do kobiet więc Panowie dajcie sobie spokój-jesli nie na temat. Kobietki wyjasnijcie mi bo ja juz zgłupialem, co mam o tym wszytkim mysleć, sądzic, co rbic? 9 lat temu spotkalem kobiete (wtedy jeszcze dziewczyne) i się zakochalem, nie powinieniem bo bylem już w zwiazku ale... stało się. Zaczelismy się spotykać. póxniej ja wyjechałem do innego miasta, ona poszła na studia. ale spotykaliśmy sie nadal. Pomagałaem jej znajsć mieszkanie, odiwedzialem kiedy tylko moglem, chcialem się do niej przeprowadzić i zostawic rodzine. gdy wszytko było gotowe ona zjawila się u mnie i pwoiedziaąla, ze to zly pomysl, ze nie powinnismy... zrownalo mnie to z ziemią! nigdy jej tego nie wybaczylem i nie zromumialem ale spotykalismy się dalaej. Skonczyla studia, przeniosla się do miasta w ktorym ja mieszkałem. trwało to ok 1,5 roku. powiedziala ze przeniosla sie dla mnie i że jeżeli nie moge być z nią teraz to ona odchodzi. pokłocilismy się strasznie i wyjechala. wrociła do rodzinnego miasta. jeszcze przez ok pól roku sie widywalismy i znajomosć sie urwala. nie odbierala moich telefonów, w koncu zmieniala numer. przez okres 4 lat nie dawała znaku życia i... zadzwonila kiedyś, o tak jak powiedziała spytac sie co slychac? zglupiałem ale... wszytkie wspomnienia wrociły. Po co zadzwonila? dlaczego, Kobiety odpowiedzcie moze ja jestem jakis nienormalny ale nie rozumiem...

Gość zycie jej sie wali
wiec chce zrujnowac i twoje zmien numer i zapomnij

Gość Aśka 21
jak kazda kobieta chce miec adoratora, a nie ma wobec ciebie zadnych planow, aby sie z toba wiazac.przynajmniej ja takie wrazenie odnioslam;)

najwyraźniej coś jej nie wyszło i chce Cię znowu wykorzystac... w końcu robiła to przez dłuższy czas :O

Gość zakłopotany73
moje jest juz dawno zrujnowane:) ale fakt.. kocham ją nadal...

Gość zakłopotany73
ania1311? myslalem ze to ja ją wykorzystuje-bylo młoda, naiwana... czżbym sie mylil??

Gość smutne to
ale jesteście siebie warci, zadzwoniła, bo jej się popieprzyło... czyli teraz się połączcie, zanim znów kogoś znajdziecie na przeczekanie i zrujnujecie im życie

no jeżeli to Ty byłeś na jej każde wezwanie a nie ona na Twoje.. hmm.. to kto kogo? Ona nie miała nic do stracenia - Ty rodzine.. zresztą... chyba \"smutne to\" ma rację.. teraz tak myślę ...

Gość zakłopotany73
Do "smutne to" na "przeczekanie" mialem kilka kobiet, z tym nie mam problemów. jednak chcialem wiedziec dlaczego zadzwonila. Tyle. Bo nie rozmumiem. Sam nie jestem świety-jak widac. Ale to byla jedyna kobieta na ktorej mi zależało

Gość zakłopotany73
i nie połaczylismy się znów