Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionnnaaa

Boze to jakas paranoja...pomocy!!

Polecane posty

Gość zagubionnnaaa

Jestem 3 miesiace po porodzie. zazywam tabletki azalia, lekarz przepisal mi je gdy karmilam piersia. jakies 3 tygodnie temu przestalam ale postanowilam dokonczyc opakowanie. raz zdazylo mi sie spoznic z tabletka jakies 8 godz i 2 razy 1 godzine. od ponad tygodnia mam plamienie a dzis poczulam mdlosci...juz sama sie nakrecam ale...nie wiem czy moge byc znow w ciazy?...jejku ale ze mnie skonczona idiotka...blagam powiedzcie cos...

Gość zagubionnnaaa
prosze

Gość mati166
nie panikuj tylko zasuwaj do apteki po test.Po co masz sie sama wykanczac psychicznie powodzenia

Gość zagubionnnaaa
poczekam do jutra bo najlepiej rano... ale pocieszam sie ze jednak tabletki cos musialy dac, na dodatek byl stosunek przerwany. no i plamie ale nie wiem czy to oznaka ze nie jestem w ciazy i nie wiem czy dobrze rozumuje tzn ze ryzyko nie jest strasznie duze

Gość mati166
teraz są testy ze możesz robic o kazdej porze dnia ja płaciłam 16 zł.Kobieto nie katuj sie tylko kup ten tes.Ostatnio przechodziłam to co ty dlatego wiem co czujesz I ŻYCZĘ JEDNEJ KRESECZKI

Gość zagubionnnaaa
ojej maz ma kupic po drodze z pracy...ale powiedzcie jak oceniacie ta sytuacje

Gość mati166
bedzie dobrze a mdłości to mozesz miec z nerwów tez tak miałam trzymam kciuki

Gość Evangeline Lily
ostatnio jakaś kobieta na forum opisywała podobny przypadek i z tego co pamiętam, to pojechała na betę hch i wyszło, ze nie jest:) ja też sądzę, że nie jestes:) nie martw sie.

Witam Mam do sprzedania 3 opakowania tabletek AZALIA,są orginalne,zakupione w aptece, moj organizm nie przyjoł ich dlatego chce odsprzedać opakowania które mi zostały,cena do uzgodnienia,zainteresowanych prosze o kontakt paulinakonczak@interia.pl gg 2352989