Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardiiiiiiiii

czy sa tu dziewczyny ktore maja cienkie wlosy? mam pytanie

Polecane posty

Gość hardiiiiiiiii

jakie macie fryzury i jak sobie radzicie z tymi niesfornymi cienkimi kosmykami? farbujecie wlosy? ja mi sie zdrazylo pare razy i mam dziwne wrazenie te po farbowaniu sa jeszce bardziej liche:O

Gość tak mi sie wydaje
ze farbowanie niszczy włosy

Gość hardiiiiiiiii
no wlasnie ja zawsze mialamc ienkie ale ost jak zobaczylam siebie na fotce to mam piora straszne:O teraz juz nie farbuje 7 mc czekam na swoj kolor ale strasznie mnie kusi bo nie wyglada to ladnie:O

Gość MajQ
ja mam cienkie włosy i nigdy nie farbowałam włosów. jesteśmy skazane na cienowanie włosów i obcinanie ich na krótko, bo tak to jak sa któtsze to na swój sposób grubieją i unosza sie od nasady ;)

Gość MajQ
aha i jeszcze chciałam dodac że są wizualnie grubsze;)

Gość vbnkjhgfert
A ja mam cienkie włosy, i nie mogę ich pocieniować bo strasznie mi się puszą dlatego mam przerypane:P

Gość hardiiiiiiiii
ja jak wycieniuje na dlugosci to jeszcze gorzej wygladaja jak piora:O

Gość ja mam cienkie i na dodatek
proste jak druty i niedawno bylam u fryzjera to tak mi je fatalnie pocieniowala ze normalnie czekam z uteskinieniem az mi odrosna bo wygladm fatalnie

Gość yyyyyy co za madra
kobietka tam sie wypowiada ze cienkie wlosy trzeba cieniowac?? Przeciez grube wlosy sie cieniuje zeby byly lzejsze:/ A cienke jak sie pocieniuje to jak piura wygladaja

Gość no i w sumie ta
dokladnie ja mam cienkie wlosy nie cieniuje ich, sa dlugie wystarczy po myciu wczesac jakas pianke zwiekszajaca objetosc wysuszyc i wloski wydaja sie gestrze to wszystko

Gość yyyyy też tak myślę
mnie też się wydawało ,że cieniuje się grube zeby sie trochę uniosły. A może cienkie też się cieniuje,ale w inny sposób?

Gość z pazurem
cienkie sie cieniuje odwrotnie czyli warstwowo pod spodem krotsze na zewn dluzsze i najlepiej zeby cienkie nie vyly za dlugi wtedy wygladaja koszmarnie sama mam cienkie wlosy i wreszcie udalo mi sie znalezc fryzjerke ktora umie je sciac