Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choholudek

jak się zachować wb niej?

Polecane posty

Gość choholudek

Mam pewien dylemat...z Dziewczyną (panna z dzieckiem) rozstałem się 3 miesiące temu...2 tygodnie temu dowiedziałem się, że kręciła z kimś...ale ten ktoś chyba się zaczął z tego wycofywać. Raz na tydzień byłem u niej...pomóc jej przy domu,pobawić się z dzieckiem.. i widziałem, że ostatnio była przygnębiona, ktoś do niej dzwonił to mówiła, przez słuchawkę rzeczy typu "myślałem, że jesteśmy dorośli, że wiemy czego chcemy itp itd i jeszcze coś w stylu więc co mam się spodziewać, że jutro mi powiesz, że się rozmyśliłeś?" już wiedziałem skąd jej zły humor..koleś pewnie ją zaliczył i się zaczął wycofywać powoli...przez ostatni tydzień zaczęła mi pisać smsy w stylu "miałam szczęście którego nie doceniałam..." "już nie pamiętam kiedy byłam szczęśliwa" "chyba ktoś zapomniał o nas" itp itd... a dzisiaj się dowiedziałem, że się spotkała z tamtym kolesiem znowu i była cała w skowronkach... I tutaj pytanie do Was moi mili... jak się teraz wb niej zachować? jak mi napisze smsa albo wyśle sygnała to odpisywać/odsyłać ? czy pierdolić ją na całej lini i napisać jej, że niech teraz do tamtego się zgłosi. Czy odpisywać i nie dać po sobie poznać, że o tym wiem? bo ona nie wie, że wiem o nich... Co robić w tej sytuacji?

Gość choholudek
up

Gość lisiczka piekna
a co, chcesz być rezerwowym? olej ja, nie odpisuj i poszukaj kobiety, która cię pokocha.

Gość Nerwuss
Olej ją, serio. Ona będzie Ci za każdym razem tak mącić.