Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoyokolo

co z temperaturą?

Polecane posty

Gość yoyokolo

czy ktoś wie jak to jest z tą temperaturą? na ile przed okresem spada? i jaka powinna być?

Do autorki! Dokładnie ci nie odpowiem bo każdy organizm jest inny. U mnie temperatura spada jakiś dzień przed okresem lub w dniu kiedy mam dostać. A jaka powinna być? To zależy ile masz w pierwszej fazie. Ja mam 36,6 a po owulacji 36,9-37,00. czyli podnosi się jakieś 3 lub 4 kreski. A teraz ja potrzebuję pomocy.Moj organizm sobie ze mnie żartuje. Mianowicie. W srodę czyli 25 marca (11 dc) zauważyłam płodny śluz , 27 marca w piątek (13 dc)miałam szczyt. W sobotę śluz gęsty ,biały ,mało i bardzo lepki. Wtedy zawsze miałam skok temperatury kóry upewniał mnie o przebytej owulacji. A temperatura skoczyła dopiero dzisiaj!! czyli 18 dnia cyklu.Zaznaczam,że śluz cały czas od soboty niepłodny! Co to oznacza? Owulacja była 13 dnia cyklu czy dopiero wczoraj. Zgłupiałam zupełnie.

Ja mierzę temp od wielu miesięcy i powiem tak, że nie miałam takiego przypadku, ale jeśli temp nie była zakłócona, to myślę, ja przynajmniej sugerowałabym się bardziej temperaturą. Okres mam zawsze 14 dni po owulacji, więc poczekaj i zobacz kiedy dostaniesz @ to wtedy będziesz wiedziała kiedy była owu. Może ten sluz to przez jakąś infekcje? Różnie bywa przecież:) Może odpowie Ci ktoś, kto zna się bardziej

Dzięki. No właśnie też tak nigdy nie miałam. Znam swój organizm na wylot. Już tyle lat go obserwuję a tu taki psikus. Jeśli sugerować się temp. to w tym miesiącu nici z dzidziusia bo kochaliśmy się właśnie przy szczycie tj w piątek i do tej pory nic:-( ale kolejna @ to już normalka w moim życiu:-(

No więc doczekałam się @ niestety:-( Czyli wychodzi na to ,że owu była 4 dni przed skokiem temperatury. Warto również obserwować śluz, bo temperatura w moim przypadku zawidoła.