Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhiihihih

Jak Go Zgwałcić???

Polecane posty

Gość hhiihihih
nie wiem moze sie czuje jak moja zabawka, ch.wie...

Gość hhiihihih
spadaj z tymi wirusami

Nie nie przeszkadzało by. Nauczyłem się rozróżniać życie rodzinne od przyjemności:)

Gość up and down
dosyp mu cos do drinka zeby usnal a potem uzywaj ile wlezie

Gość hhiihihih
no wlasnie, myslalam ze facetom wlasnie bardziej chodzi o taki seks bez zobowiazan, niz jakies milosci i takie tam, ja mu nic nie zabraniam, nic nie chce, tylko sex, a on mi takie numery robi, aha, dodam jeszcze ze od dluzszego czasu nikogo nie ma, od roku jestem jedyna laska z ktora sie pykal, z przerwami...jest jakims nienormalnym facetem!!!

Gość Malinka 3.....
ALE PROSTAK SIE ODEZWAL TEZ MASZ ZERO SZACUNKU DO KOBIET OJ WIESZ CO Z LADNEJ MISKI NIE NAJESZ SIE A TY CHCESZ POSIASC KOBIETE BYLE TYLKO BYLA LADNA A CZY POMYSLALES KIEDYKOLWIEK ZE NIEMA BRZYDKICH KOBIET??? SA TYLKO ZADBANE I NIE ZADBANE ALE W LUZKU JAK ZROBI FACE\TOEI DOBRZE TO JEST JUZ INNA SPRAWA NIE PATRZYSZ WTEDY JAKA JEST KOBIETA TYLKO TONIESZ W EXTAZIE ROZKOSZY

Gość hihihihii
a jemu przeszkadza, bo boi sie przyzwyczaic, poza tym glupio, bo zna mojego partnera. ehhh.....woli walic gruche, niz zajebisty seksik ze mna:( ale i tak go zgwalce!!!!!!!

Gość hihihihii
dobra, to co nie macie zadnych rad jak go zachecic do seksu???

Gość Aee
No ael po co jestes w zwiazku..partner cie nie pociaga czy jak? Nie czujesz,ze zdradzjac robisz mu swinstwo, 0 wyrzutow sumienia? \nie rozumiem tego.. Jak cie twoj mezczyzna nie obchodzi to go rzuc i ruchaj sie bez problemow z tamtym,co za problem.

Gość nie pomyślalaś czasem
że robisz wielkie świnstwo swojemu chłopakowi, dając dupy jego znajomemu ? tym sposobem robisz się zwykłą kurwą.Żal mi ciebie