Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

Imię dla dziewczynki... KTÓRE?

Polecane posty

Gość nie zapeszaj

Gość nie zapeszaj
jeszcze w ciąży nie jesteś i tak naprawdę nie możesz mieć pewności, że kiedykolwiek będziesz ( bo bezpłodność staje się coraz większym problemem...) nie życzę Ci tego, ale nigdy nic nie wiadomo.

no wiem o tym i jestem tego świadoma... ale też jestem młoda i mam taką nadzieje , że jestem płodna... ale to się wszytsko jeszcze okaże... No od dawna mam takie obawy, że właśnie może być ze mną coś nie tam... choć nie mam jak na razie podstaw aby tak oceniać... ale ryzyko jest zawsze i u każdej...

Laura-za 15 lat bedzie inwazja nastolatek Laurek Liliana-ladnie Michalina-zdrobnienie fajne, mam kolezanke Michaline i zazdroszcze jej :p codziennie kazdy do niej : Misia, Miska

Gość krowa mleczna
pola łucja anielka

choleryczka..- ja sie jeszcze nie spotkalam z imieniem Laura w moim otoczeniu, u mnie jest dużo Julek, Zuzi, Oliwi, ale Laura to jak dla mnie bardzo oryginalne imie. A co do Michaliny, to moja przyjaciółka ma tak na imię, jest cudowna osobą i wlaśnie przez nią to imie wpadło mi od głowy :)

Gość tinturintu
kurde a jak bedzie syn?

to będzie dominik albo michał :) a jak bliźniaki to napewno michalima i michal :)

a u mnie wlasnie duzo jest, Laura jest fajne ale naprawde, kolezanki, kolezanki moich znajomych itd to same Laury, Oliwka to juz porazka po prostu;) a Julia tak sobie ale bardzo mi sie podoba Michalina jest bardzo sympatyczne i zawsze kazdy bedzie sie do niej ladnie zwracal:)

no u mnie to jak bylam na praktykach kieyds, to jednej pracownicy coreczka miala na imie Laura ale ma 4 lata :) no i więcej sie nie spotkałam z tym imieniem:) A co do Michaliny to moja mama twierdzi , że okreopne imie, jak dla starej baby i bardzi ciężkie, ale mi się podoba... No i sama nie wiem :P Mój narzeczony też, więc chyba pozostaje nam czekanie na splodzenie dziecka i poznanie jego płci ,ale cos mi się zdaje , że Bóg sam nam problem rozwiąże i podaruje chłopca hehe :P

moim rodzicom za to Liliana kojarzy sie ze stara baba, a moja siostra ostatanio tak nazwala corcie:) no do tego czasu jeszcze cos wybierzecie na pewno, moja kolezanka spodziewa sie i mysli nad Lena albo Liwia

no a teraz jak Twoi rodzice reaguja na imie wnuczki?

Gość ksjf
Według mnie Laura to bardzo fajne imię. Pasuje zarówno do osoby dorosłej jak i do dziecka. Liliana mi się nie podoba. A Michalina to chyba jedno z najgorszych imion jakie słyszałam. Nie mówię tego, żeby Cię obrazić czy coś, tylko naprawdę tak uważam. Michalina brzmi strasznie twardo ( to Micha z przodu :o) a zdrobnienie jest jeszcze gorsze - Michasia, Miśka... Co to w ogóle ma być? Nie wyobrażam sobie, że do dorosłej osoby można mówić pani Misiu:o Naprawdę, nic tylko się pociąć z takim imieniem:P Ja bym się wstydziła, jakby mi takie nadano:P Oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać, ja tylko wyrażam swoją opinię, bo od tego jest forum. A co sądzisz o imieniu Małgosia?? Myślę, że wśród dzieci jest to w tej chwili rzadko spotykane imię, a naprawdę bardzo ładne:)

Nie ja już innych imion nie chce:) spośród wszystkich imion wybrałam te:) no i mówisz identycznie jak moja mama hehe:P

no wlaśnie ldatego ja tez tak myśle, że mawet jeżeli imie dziecka się nie podoba, to w końcu czlowiek się do niego przyzwyczaja :)