Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllllaaaaaaaaaa

Dziwne /

Polecane posty

Pół roku temu zerwałam znajomość z moją przyjaciółką, jednym z powodów było to, że okazała się fałszywą suką... A teraz ona mści się na mnie, namawia przeciwko mnie ludzi, opowiada im niestworzone historie, jak mnie widzi na mieście, lecą wyzwiska pod moim adresem. Ona ma 21 lat, więc już nie jest dzieckiem... Czy ona jest normalna?? Nie rozumiem, po co to robi?? I co mam zrobić żeby w końcu dała mi spokój?

Gość luliczka
zgadzam się

W ogóle nie reaguje na to, ale to po prostu jest tak żałosne, że mam tego dosyć... Dziecinada :/

PewnaStudenteczka Tak, jestem pewna na 100%. Zresztą, jak już napisałam, to nie jedyny powód...

Pytam bo ja kiedys mialam taka sytuacje ze przyjaciolka stwierdzila ze nie chce mnie znac chociaz nic nie zrobilam, zupelnie nic. Jej chlopak cos o mnie nawymyslal a ona uwierzyla mu a nie mi chociaz tak dlugo sie znalysmy :( Ale ta Twoje z tego co piszesz to faktycznie jakos dziwnie sie zachowuje... A ma za co sie na Ciebie gniewac? Bo wyraznie wyglada na urazona czyms, jakby chciala sie zemscic. A jak nie ma za co to cos z nia nie tak.

PewnaStudenteczka Jedynym powodem dla którego to robi jest to, że nie chcę jej znać. Nie chcę mieć z nią nic wspólnego. A do niej jakoś to nie dociera, choć powiedzialam to w jasny, kulturalny sposób.