Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcoVanBasta

WAŻNY TEMAT, pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość MarcoVanBasta

seks oralny, seks analny, wytrysk w usta, połykanie spermy, głębokie gardło, fisting co jest dla was nie do przeskoczenia i dlaczego...??

Dużo by mówić. Każda z wymienionych kwesti to rozbudowane zagadnienie.

A spośród nich wszystkich, jedyną praktyką obecną w życiu więcej niż 50% użytkowniczek jest seks oralny.

Gość MarcoVanBasta
Dzięx, może teraz jakaś pani się wypowie...

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
pierwsze 2 ok ale reszta??? wytrysk w usta - sam sobie wez do buzi sperme i zobacz jak to smakuje to bedziesz wiedzial czemu nie, glebokie gardlo??? tak ci ktos wsadzi ze az cie na wymioty ciagnie. a fisting? wsadz se w dupe pol reki to zobaczysz czy to milo. dziekuje

Gość MarcoVanBasta
Ok no kupa to nie ma nic związanego z seksem...a co do wyżej wymienionych...??

Gość polka.............
Dla mnie nic nie jest dobre tych podanych ..ale obiecałam po ślubie!!!!!!!!! anal ale tylko raz:D

Gość takajednabezbarier
seks oralny, codziennie obowiazkowa, z przyjemnoscia, z polykiem :) mi tam smakuje. glebokie gardlo-cwicze. jest przyjemnie oczywiscie, jesli zacznie byc niemilo sie przestanie. anal bedzie ofkors, ale do tego dojde, fisting jakos mnie odpycha. moze kiedys, narazie mloda jestem i wiekszych doznan tego typu nie potrzebuje ;)

Gość MarcoVanBasta
scat to zboczeństwo tak samo piss bo jest związane z odchodami, a seks to nie odchody... co do kafeteryjnej twoje argumenty odnośnie spermy i gg są w stylu "nie bo nie" znam smak spermy i mam pojęcie o gg...

Gość takajednabezbarier
mocz/kal.. co do pissingu ciagle mnie intryguje, na pewno kiedys sprobuje. ale z kalem? ej nie bardzo;)

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
bo znam. chyba ze ktos ma malutkiego na 6cm to wtedy moge wziac calego do buzi ;-)

Gość MarcoVanBasta
hola, hola nie wprowadzajcie nowych wątków pytanie dotyczy tego co wymieniłem i proszę o odpowiedzi kobiety...

Gość ona ja
oral, uwielbiam, analny równiez, polykam prawie zawsze bo sprawia mi to ogromna przyjemnosc, hmmm pissing - pod prysznicem ..... kupa - nie do przeskoczenia, kupy nas nie podniecaja no i strasznie smierdza - to juz nie jest przyjemne

Gość tylko oral
reszta odpada

prawda to, kupa nie do przeskoczenia:O

Gość MarcoVanBasta
ale nie piszcie już o tych kupach i pissingu bo o to nie pytam i dla mnie to też odpada!! a co do reszty to proszę o uzasadnienia

reszta nie wydaje się zbyt ekstremalna.

Gość MarcoVanBasta
Czyli rozumiem, że jak zaproponuję jedną z tych technik swojej partnerce to nie ucieknie?? ;P

a skąd my mamy to wiedzieć. cokolwiek byś wymyślił może być ok, jeśli sprawi to przyjemność obojgu, jeśli nie będzie z przymusu,bez obrzydzenia.

Gość MarcoVanBasta
marzenna podoba mi się twoje podejście do tych spraw... a z tego co piszesz jesteś wyzwoloną seksualnie kobietą, a nie zaszczutą w konwenanse:)

nie wydaje mi się żeby moje podejście było jakieś wyjątkowe, jest raczej normalne. Oczywiście są rzeczy na które bym się nie zgodziła np hiszpański seks. Wydaje mi się technicznie nie wykonalny, bardziej śmieszny niż podniecający i trochę się wstydzę.

Gość dwudziestoparolatka ...
seks oralny - tak seks analny - nie próbowałam ale chcę wytrysk w usta - często, tzn, lodzik z finałem połykanie spermy - tak głębokie gardło - tak fisting - nie próbowałam i nie wiem czy zmieściłoby się więcej niż 3 palce :)

Gość MarcoVanBast
marzenna a możesz wytłumaczyć o co chodzi w seksie hiszpańskim??

Gość krohmalona
Wszystko tak, bardzo chetnie, z glebokim gardlem mam problem bo mam odruch wymiotny a fistingu nie probowalam, jakos bym nie chciala zeby mnie tak rozepchano ;)