Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcoVanBasta

WAŻNY TEMAT, pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość MarcoVanBast
aha, jakoś wole pieścić piersi niż... do koleżanki wyżej gg to kwesta ćwiczeń, a odruch wymiotny jest do opanowania mam nadzieję, że to wiesz:)

Gość Aaabecanka
hej, Marco, a jak wyćwiczyłeś ten brak odruchu wymiotnego?

Gość jalykam
Ja zawsze łykam sperme bo jest zdrowa.

Wszystkie tematy są ok,ale nie dla amatorów.Jestem kobietą i uwielbiam anal,oral z połykiem,fisting,głębokie gardło trenuje .

No jak dla mnie to fisting bylby nie do przekroczenia, poza tym watpie, zeby moj partner chcial mi pchac reke w tylek i ze to by go rajcowalo :P

Gość gość
Haha, przypadkiem trafiłem na ten temat. Czy aby jego założyciel nie był potem znany jako Najszybszy w Mieście? ;)

Gość gość
jak wzięłam spermę do ust do rzygałam 15 minut także dziękuje ponownie nie spróbuję :O

Gość Jacek i Renata
oral z połykiem jak najbardziej oczywiście przedtem głębokie gardło anal codziennie zawsze i wszędzie fisting 1-2razy w tygodniu i jeszcze parę fajnych spraw np. piss seks na parę k***sków , z inną panią i fisting dupci męża

Gość gość
Nawet sobie nie wyobrażam. Współżyjemy z mężem często ale normalnie, bardzo rzadko analnie. Czasem podnieca mnie liżąc moją cipkę, ale w życiu nie wkładał mi do moich ust nie mówiąc o spuszczanie się tam. chyba momentalnie bym się zrzygała.

Gość gość
Anal. Nie potrafie sie na tyle zrelaksowac zeby udawac ze jest mi cudownie. To jedyna dziurka w moim ciele gdzie facet moze wlozyc mi tylko palec i posuwajac mnie, wyobrazac sobie ze robi to na dwa baty.

Gość gość
Mysle ze potrafie wiele ale anal mnie przerasta. Obciagam facetom szybciej niz pocaluje ich w usta. Polykam, bo nie jest to dla mnie problem, a wiem ze szaleja z rozkoszy przy tym. Kiedy mowie - daj Ci o********* ten blysk w oku. Mialam swietnego nauczyciela, swojego pierwszego faceta. Kazdy seks wygladal jak ostry p****l. Dziekuje Kamil!

Gość gość
Dla mie to wszystko jest do przejscia i do tego piss obustronny i jest fajna zabawa

Gość gość
dała w pupę ale najpierw mi wsadziła dildo do tylka i niestety nie byłem zachwycony