Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana kompletnie

Chłopak powiedzial mi ze juz dawno bylby ze mna gdy by nie to że

Polecane posty

Gość zdruzgotana kompletnie

mam troche kiepską reputacje (dziewczyny troche rozpustnej)...... on nie jest moim chłopakiem i nigdy nie był.znamy sie kilka lat uprawiamy ze soba seks..... on potrafi byc dla mnie dobry i czuły niejednokrotnie powiedział mi' kocham cię' ale traktowałam te słowa z przymruzeniem oka bo jakby tak bylo to bylby ze mna. chce z nim byc. tylko co zrobic????? prosze tylko o rzetelne odpowiedzi bez wyzwisk.....

jestes dla niego workiem na sperme, pewnie uwaza ze nie tylko dla niego :) z iloma na raz sie bzykasz?;d dziwisz sie ze cie za taka uwaza?;d

Gość sewer
Facet Cie kocha ale dla faceta nie ma nic gorszego niz dowiedziec sie ze jego ukochana to ,..... k wa albo ze sie puszcza , zreszta i tak podziwam ze z Toba sypia .... a co zrobic przestac sypiac z immymi , zaczac spedzac jak najwiecej czasu z nim , byc w ciaglym kontakcie tak zeby wiedzial ze nie zabawiasz sie z innym i moze cos z tego wyjdzie

Gość a faktycznie
masz taką kiepską reputację? Czy on coś wyolbrzymia?

Nie czaje laska ma dylemat i problem, a wy ją traktujecie jak kurwę. Macie problem z wyrażaniem emocji w rzeczywistości i frustrujecie się na otwartej dziewczynie. Opinia nie jest wyznacznikiem bycia. Może się wyżywacie na niej bo dawno nie ruchaliście, bądź ogóle? Ja radzę autorce szczerze i otwarcie pogadać z partnerem.

Gość lisiczka piekna
jak na mój rozum, nic z tego nie będzie. Gdyby chciał to by z tobą był i tyle. Zerwij z nim kontakt, zacznij sie szanowac i poszukaj kogoś dla którego będziesz ta jedyną i kto nie będzie cię uważał za puszczalską.

J.D.R.: a ty kurwa czytac ze zrozumieniem nawet nie umiesz. to co o sobie mysli autorka to jedno ale zupełnie co innego moga myslec o niej inni ;d zbyt ciezki koncept jak widac dla ciebie - jesteś idiota/tka - tak skoro bawimy sie juz w personalne pojazdy :D Opinia moze i nie jest wyznacznikiem bycia ale jak widac na przykładzie autorki ma znaczenie:) dawno nie ruchałem , ile bierze twoja stara za godzine?

Gość frufru
calkiem wyjątkowo zgodzę się z prawiczkiem. jesli masz taką opinię, to swoim zachowaniem tylko go w niej utwierdziłaś...

Jestes dla niego spalona. Jesli idziesz z facetem do lozka bez zobowiazan to on tak zaczyna o Tobie myslec i na pewno nie zobaczy juz w Tobie materialu na zone. Lepiej wybij go sobie z glowy i przestan z nim sypiac :) a to, ze mowi ze kocha, nie kocha

Prawiczek...zgadzam sie...tak samo ten facet jest rozpustny skoro chodzi z dziewczyna do lozka bez zobowiazan. A co do szukania zony to moze on jej nie szuka i dobrze mu tak jak jest :)

Gość lacky luck yeaah
ja tez sypialam kiedys z takim chlopakiem, dodam ze pochodze z malego miasta, on nigdy nie chcial nic wiecej, za to ja bylam zakochana i nie raz plakalam przez niego, wiadome ze my dziewczyny przynajmniej w wiekszosci spotykajac sie na seks nie robimy tego dla tej przyjemnosci ale to oznacza jedyny sposob zeby byc blisko tej osoby na ktorej nam zalezy. Potem dowiedzialam sie ze jakis gnoj jego kolega zaczal wymyslac na mnie nieprzyjemne rzeczy, nigdy sie nie kurwilam fakt kilka razy sie na dyskotece z kims pocalowalam ale nigdy seks. Po czasie zorientowalam sie ze ten koles to sobie kpi ze mnie, spotykal sie po kryjomu. W pore sie otrzasnelam, teraz go nienawidze chociaz nawet nie poklocilismy sie, po prostu odwrocilam sie i poszlam w swoja strone a on pisal pisal i nic bez odpowiedzi, jestem dumna ze przynajmniej wyszlam z tego z twarza a nieczekalam kiedy on przestanie, tobie radze to samo bo szkoda dawac satysfakcji jakiemus burowi. ja bym olala

Gość frufru
prawiczek i kropka 1987 - frufru, ale czasem dziewczyna moze miec taka opinie z powodu pomowien, a byc bardzo porzadna kobieta ofkors, ale jesli zachowanie względem chłopaka jest zgodne z opinią to kto będzie dociekał jak jest naprawde?...

Gość frufru
prawiczek i kropka 1987 - dlatego nie sypiajcie bez zobowiazan z nikim. jak macie potrzeby, to zawsze sa palce i wibrator a i szacunek do siebie wiekszy alez bynajmniej. sypiajcie sobie jak chcecie, tylko z partnerem dyskretnym i bez afiszowania się.

Gość do tych co pisza
"mam trochę kiepską reputację" "nie jest moim chłopkakiem , uprawiamy seks" no cóz.... ja nie mam pytan:)

Gość frufru
pewnie że lepiej, ale czasem sie nie da :)

Wiesz co... to jest żenujące... facet Cię traktuje jak rozpustnicę i jeszcze ma o to do Ciebie pretensję :D

Ale wy ludzie głupi jednak jesteście. Ona ma taką opinię, ale czy tak jest naprawdę? Czy ona napisała, że puszcza się? Ja osobiście znałam dziewczynę, która była dziewicą, a miała opinię dziwki, bo jej taką facet którego odrzuciła wyrobił. A dziewczyna była naprawdę porządna i zadnych kontaktów seksualnych z nikim nie miała. Ale wy oczywiście byście jak reszta z błotem każdego zmieszali, bo tacy porządni jesteście i tak łatwo osądzać wam innych.

Znow sie zgodze z prawiczkiem, z takiego seksu bez zobowiazan same potem problemy. Przeciez tyle jest mozliwosci samozaspokojenia sie, powinno wystarczyc...:)

malutka a Ty czytasz ze zrozumieniem???? czy Twoim zdaniem kobieta ktora nie jest i NIGDY nie byla z danym facetem a uprawia z nim seks to kobieta "porzadna"?lD

Ni i co z tego, że z nim uprawia seks? Podoba jej się, chyba z nim być chce i ma stałego partnera seksualnego. Tak, to jest porządne w przeciwieństwie do jednorazowych numerków.

to z tego,ze jak sie daje facetowi bez zobowiazan , to mozna sie spodziewac ze bedzie traktowal laske tak jak na to zasluguje:)

ale on ją dobrze traktuje więc Ty czytaj ze zrozumieniem:P Tu chodzi o oipnię innych i ich zdanie na jej temat.

a skąd wiesz, że bym tak napisała prawiczek? Znasz mnie? Nie uważam, że jednorazowy numerek to jest coś porządnego, ale mało mnie to obchodzi czy ktoś to robi czy nie ja innym do łóżka nie zagladam i nikogo z partnerów i partnerek nie rozliczam

dobrze ja traktuje????? mowiac ze by z nia byl gdyby nie opinia puszczalskiej? Ty czytaj:)

zdruzgotana kompletnie mam troche kiepską reputacje (dziewczyny troche rozpustnej)...... on nie jest moim chłopakiem i nigdy nie był.znamy sie kilka lat uprawiamy ze soba seks..... on potrafi byc dla mnie dobry i czuły niejednokrotnie powiedział mi' kocham cię' ale traktowałam te słowa z przymruzeniem oka bo jakby tak bylo to bylby ze mna. chce z nim byc. tylko co zrobic????? prosze tylko o rzetelne odpowiedzi bez wyzwisk..... znaczy sie .. jestes lafirynda?