Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolelele

moja współlokatorka

Polecane posty

Gość łolelele

siedzi w łazience i się pindrzy o godziny i 10 minut, a ja jutro wstaję o 5.30 do pracy potem na uczelnie na cały dzień! ona kuźwa pracuje od 11, więc chyba mogłaby zapytać, czy już się kąpałam! tak jest co wieczór....

Gość dylemat.........
a ty jezyka nie masz zeby jej powiedziec?

Gość sjbkakjnj
A Ty nie masz języka w gębie?? Tak trudno jej o tym powiedzieć?? Włącz myślenie :o

Gość plus que parfait
no wlasnie, pewnie siedzisz i sie patrzysz spod byka, powiedz jej po prostu, jak sie nie odzywasz to ona mysli ze wszystko jest ok. Myslisz ze masz cos wypisane na czole?

Gość łolelele
język mam, ale wychodze z założenia, że pewnie jeszcze razem pomieszkamy, wiec nie chce psuć stosunków...

Gość dylemat.........
ale nikt nie mowi o klotni a rozmowie, a jak sie obrazi o cos takiego to dziwna jest

Gość łolelele
wyszła lecę:)

Gość plus que parfait
no wlasnie, przeciez nikt nie karze Ci sie na nia wydzierac, po prostu grzecznie zapukaj i ze smiechem spytaj czy dlugo jeszcze bedzie siedziec bo juz ci sie oczy zamykaja a rano masz do pracy, jak jest normalna to wyjdzie i tyle.

Gość
Wytrzymaj, a jutro wejdź do łazienki o 21. 30 i siedź w niej 2 godziny. ;)

Gość łączę się w bólu
ja tez mam stuknieta wspolokatorke, ktora ma swira na punkcie czystosci a potem sie wkurza ze tylko ona sprzata, ma cos nierowno pod sufitem:D

Uzyłam jakby własnej metody - połozyłam się na łóżku(to było przed snem), do uszu wsadziłam sobie słuchawki, puściłam jakąś wolną muzykę w wersji instrumentalnej i wyobrażałam sobie, że oddycham w kształcie litery B. Czyli jeden głęboki wdech, dwa krótkie wydechy - to pozwoiło mi sie skupić. I wpatrywałam się w czerń - kiedy zamykasz oczy, widzisz różne plamy itd. To się w nie wpatrywałam. Odpływałam w 10 min :)

O, to ciekawe :) Ja na razie probowalam metoda tego Monroe, zeby ten punkt sobie wyobrazic ale mi sie miesza :) No ale chyba musze byc cierpliwa, naturalnie nie bedzie tak latwo ale przynajmniej troche bezpieczniej :) A Tobie tak od razu sie udalo?

No wlasnie czytalam... az zaczelam sie bac ;) Ale po moim szalwiowym i ayahuascowym oobe bylo ok wiec mam nadzieje ze jak teraz mi sie przypadkiem kiedys uda to tez bedzie ok :) Podobno naturalnie jest sie bardziej swiadomym... tez bylas w pelni swiadoma wszystkiego?

Tak, wiedziałam co robie i co się dzieje i próbowałam otrzymać się jak najdłuzej w tym stanie za kazdym razem, kiedy probowalam oobe. Robilam to kilka razy, pewnie czytalas, ze mialam po tym schizy i przestalam. Ale dzisiaj znowu to zrobie, juz postanowilam ;) Przynajmniej oderwe sie na chwile od rzeczywistosci, a to jest mi teraz potrzebne :o

Oj, a cos sie stalo? Moze lepiej nie jak potem mialas takie schizy... jesli by to mialo wrocic. Ale fajnie ze moglas w pelni to kontrolowac, ja nie do konca. Slyszalam ze niektorzy moga np widziec co sie u kogos bliskiego dzieje, co robi. To dla mnie na razie abstrakcja. A Ty mialas cos podobnego?

Problemy z przyjaciolmi. Jak bede miala schizy - nie bede sie nimi przejmowac :o Nie potrafilam odwiedzac innych osob...jedyna, co osiagnelam to odwiedzilam mysli mojej przyjaciolki, ktora robila oobe w tym samym momencie :)

Igrasz z ogniem troche jak wczesniej zle to znosilas... Napisz jutro co u Ciebie zebym wiedziala czy wszystko ok, bo teraz sie bede o Ciebie martwic :P I pisalas cos ze w snie sie pojawilas komus..a daloby rade tez powoedziec cos wtedy, jak myslisz?

Chyba nie daloby rady nic powiedziec.... moze, gdybym duzo cwiczyla :) Moze i zle to znosilam, ale chyba troche wole igrac z czyms nie dokonca realnym...jak mowilam - odwrociloby to moja uwage od rzeczywistosci :)