Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaabaaaardzo

popelnie morderstwo

Polecane posty

Gość 43frfs
Jeśli sytuacja u Was trwa już dłuższy czas, czyli nie że jest tak od kilku dni, ale naprawdę dłuższy czas (przynajmniej kilka miesięcy) i żadne rozmowy nic nie dają a on nie chce zająć się nawet dzieckiem - radzę zrobić radykalne cięcie. Nic w stylu "jadę do mamy na kilka dni", bo to nic nie zmieni. Zrób coś co nim wstrząśnie. Powiedz mu spokojnie (bez awantur) że zastanawiasz się nad rozstaniem/rozwodem, że szukasz mieszkania do siebie. Nie rób z siebie cierpiętnicy. Powiedz po prostu że Twoje zapasy cierpliwości się skończyły i już. Ja nie widzę innego wyjścia w tej sytuacji. Nie ukrywajmy - facet który przestaje interesować się dzieckiem, żoną i domem prawdopodobnie zaczął mieć to wszystko gdzieś. Być może przestał Cię kochać, być może dziecko go męczy - tak czy siak nie warto przedłużać tej sytuacji. Albo się ocknie, albo nie.

Gość bumbulinka
Możesz spróbować wczesniej paru rzeczy: - powiedzieć mu że w tym domu mieszkacie razem, że nie jest tu gościem któremu musisz usługiwać - robić obiad tylko dla siebie - prać i prasować wyłącznie swoje rzeczy, niech jego ciuchy leżą brudne i cuchnące nawet w nieskończoność, w końcu je kiedyś wypierze - zostawiać go samego z dzieckiem, żeby musiał się nim zająć Oczywiscie musisz być twarda i nie ugiąć się. Jeśli to wszystko nie pomoże - wtedy czas się wyprowadzić.

Gość ja miałam to samo
Szczerze Ci współczuję. Obawiam sie , że to się żle skończy. U mnie takie coś trwało z małymi przerwami prawie 2 lata i skończyło się kochanką poznaną podczas gry. Kiedy się temu przyjrzałam bliżej doznałam szoku- wiele kobiet siedzi także całymi nocami na grach , no i widać znajduje swój swego. Na początku wydaje mi sie , ze to jest uzależnienie od internetu a póżniej do tego dochodzi uzależnienie od znajomości internetowych. Miałam wrażenie, że życie mojego męża przeniosło się do sieci, żył problemami znajomych internetowych- przestała go interesować rodzina i dotychczasowe życie.

Gość wkurzonaaaaabaaaardzo
Czytam wasze wypowiedzi i jestem przerazona, bo boje sie ze go strace albo juz stracilam, a mimo wszystko bardzo go kocham. Po prostu meczy mnie ta sytuacja, a czasami doprowadza do bialej goraczki a potem do placzu. Teraz wiem, ze musze zrobic cos co otworzy mu oczy.

Gość niech on sie wyprowadzi