Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvitaminka

Jaka jest szansa, żeby zajść w ciążę w taki sposób?

Polecane posty

Gość vvitaminka

Mam może nieco dziecinne pytanie, no ale młoda jestem, to wybaczcie. Niedawno rozpoczęliśmy z chłopakiem współżycie, wogóle życie seksualne i zastanawiam się czy w taki sposób można zajść w ciążę - teoretyczne sytuacje: 1. Chłopak bawi się swoim członkiem na którym jest płyn ejeakulacyjny, potem wkłada mi palca do środka. 2. Chłopak kończy w okolicach moich warg sromowych, trochę tam spływa nasienia, ale nic nie dostaje się do środka. 3. Chłopak po wystrysku na moje ciało całuje już częściowo wytarte i zaschnięte nasienie. Potem przechodzi językiem tam na dół i mnie tam liże. Czy w takich sytuacjach powinnam się obawiać że mogłabym zajść w ciążę? Proszę, odpiszcie, bo ciekawi mnie to.

Gość jojojjjjjjjjj
1. tak 2. tak 3. tak do nauki gówniaro!!! a nie do robienia dzieci

Gość Iaromina
Przestań straszyć dziewczynę. Szansa zawsze teoretycznie jest, ale w przypadkach, które tutaj opisałaś ryzyko jest baaardzo znikome. Musiałby nastąpić jakiś bardzo niekorzystny splot różnych przypadków, żebyś zaszła w ciążę w ten sposób. Życzę udanego życia seksualnego i pamiętajcie o zabezpieczaniu się :)

Gość zapomnialas dodac
ze za kazdym razem lizalas to co wyplynelo z jego czlonka, strasznie przy tym sapiąc. i wlasnie to jest najwiekszym prawdopodobieniestwem splodzenia kolejnego benkarta

Gość vvitaminka
A już myślałam, że chociaż na tym forum ktoś będzie bardziej normalny i kulturalnie mi odpowie. Iaromina - dziękuję A do pozostałych dwóch osób - po pierwsze napisałam że to są sytuacje tylko teoretyczne, nie doszło jeszcze do czegoś takiego między mną a moim chłopakiem. Po drugie, czy to źle że pytam zamiast po prostu olać takie sprawy?

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
do zapłodnienia raczej potrzeba większej prędkości nasienia niż sperma gdzieś obok, plemniki nie przejdą po twoim ciele albo pościeli. No ale jeśli już włoży Ci np. palec którym wcześniej się zabawiał to istnieje szansa że plemniki przy pomocy śluzu w pochwie dostaną się do macicy. nie lepiej zacząć się zabezpieczać i współżyć?