Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 taaaaaa

dobry balsam lub

Polecane posty

Go艣膰 taaaaaa

jaki艣 inny srodek na uj臋drnienie sk贸ry, zaraz si臋 rozp艂acze jak czego艣 nie zrobi臋, zaczynam wygl膮dac tragicznie 馃槶 prosze dorad藕cie czym j膮 przywr贸ci膰 chociaz troch臋 do normalno艣ci :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karineczkaa
a co jeste艣 po ci膮偶y? Dobre s膮 kremy z serii Vischy. Je艣li po ci膮zy to szkoda, 偶e nie u偶ywa艂a艣 w trakcie ci膮偶y krem贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
hmmmm raczej to z wiekiem zwi膮zane :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karineczkaa
ups to przepraszam, jestem na etapie ci膮偶y, pragnieniach dziecka wi臋c wszystko z tym si臋 kojarzy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
gratulacje:) to mam juz za soba...jaki艣 czas temu:0 no ale wyglada na to ze sie zaniedba艂am cholera, musze co艣 z tym zrobic:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karineczkaa
dzi臋ki ale jak narazie nie ma jeszcze powod贸w do gratulacji. Dopiero rozpoczynamy starania:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karineczkaa
rozumiem Ci臋 z tego co s艂ysza艂am to balsamy vichy s膮 dobre. Masa偶e specjalna r臋kawic膮 podczas kompiei te偶 podobno pomagaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co konkretnie
ale chodzi ci o cellulit czy brak j臋drno艣ci? z ta艅szych uj臋drniaj膮cych polecam balsam Nivea z Q 10 jest super !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
celulit mimo wieku jeszce mnie nie dopad艂 :d no ale sk贸ra przez zaniedbanie robi si臋 nieciekawa, jakas wysuszona :o Dzi臋ki spr贸buj臋 z tym nivea :) Karineczka uda si臋:) no ale teraz macie frajd臋, 偶yc nie umierac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na wysuszon膮 i ma艂o j臋drn膮 sk贸
r臋 jest jedyny ratunek nawil偶a膰, z艂uszcza膰, nawil偶a膰, nawil偶a膰, z艂uszcza膰, nawil偶a膰 polecam peeling z zaprzonej kawy mielonej i tre艣ciwy balsam peeling 2 - 3 razy w tygodniu, balsam dwa razy dziennie i beda efekty balsam powienien mie膰 wit A, E, koenzym Q10 poszukam Ci zaraz kilka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moim zdaniem***
A mo偶e 膰wiczenia? Sam balsam- nawet najlepszy- raczej nie pomo偶e;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tutututut
Ja poolecam balsam uj臋drnaj膮cy nivea q10. Jest naprawd臋 艣wietny, dobrze nawil偶a i uj臋drnia. Poczytaj opinie na damskiej torebce, inne dziewczyny te偶 bardzo chwala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
na wysuszon膮 i ma艂o j臋drn膮 - piling z kawy? mam zaparzy膰 i fusami??? duzo tego parzy膰? no i rzu膰 tu jakim艣 dobrymi balsamami:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
na wysuszon膮 i ma艂o j臋drn膮 sk贸 - wielkie dzi臋ki, jestes wielka :)

Udost臋pnij ten post

piling z kawy :) tak - 艣wietna rzecz, dla mnie od lat najlepsza "polerka" do cia艂a kawa mielona - mo偶e by膰 najta艅sza bo nie o smak tu chodzi zaparzasz ok 1/3 szkl kawy na g臋sto ,偶eby taka pa膰ka by艂a gdy wystygnie idziesz z tym do 艂azienki maziasz cia艂o i masujesz, 膮偶 sk贸ra zrobi si臋 zar贸偶owiona sp艂ukujesz, myjesz cia艂o zwyk艂ym 偶elem pod prysznic. Po osuszeniu smarujesz sie balsamem - najlepiej te偶 pomasowa膰 cia艂o w piel臋gnacji wazna jest regularno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
wiesz chyba najlepszy b臋dzie balsam Lirene co艣 tam:), kupi臋 i biore si臋 za siebie razem z t膮 kawa wypr贸buje, jak tak dalej p贸jdzie to pomarszcz臋 si臋 jak sliwak :D a to nie pora jeszcze :D b膮dx tak mi艂a i powiedz co stosujesz na twarz bo tu te偶 ju偶 pora :) nie mia艂am problem贸w tylko jaki艣 krem i podk艂ad by zatuszowac co nieco, ale tak d艂uzej nie poci膮gn臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na wysuszon膮...
a co Ci si臋 dzieje z twarz膮? te偶 przesuszona, czy zmarchy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
zmarchy zaraz si臋 rzuca jak nie zadbam :D ale sk贸ra jaka艣 szara si臋 zrobi艂a, taka bezbarwna no i sucha oczywista

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
aa na czole mam niez艂e bruzdki, ale mo偶e to przez te cholerne okulay bo wiecznie patrz臋 nad nimi (s膮 do bli偶y i jak dalej to przez nie nie widze ,wiec tak marszcz臋 to czo艂o)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na wysuszon膮...
widze, 偶e mamy podobne problemy :) mam fisia na punkcie piling贸w, do twarzy 艂agodny enzymatyczny - Lirene te偶 ma w艂asnie taki i serum do twarzy - np Olay total effectx7, lub jaka艣 inna kuracja "uderzeniowa" teraz stusuj臋 serum z vit C - Flaavo-C, fajnie dzia艂a, cho膰 nie wystarczy na obiecane przez producenta 3 miesi膮ce a buteleczka 7 dych kosztowa艂a :p, to sobie poszala艂am ok, generalnie jestem za codziennym stosowaniem serum, bo krem to ciut ma艂o w pewnym wieku :D, i co kilka mieis臋cy kuracja np dwa tygodnie z ampu艂kami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
wielkie dzi臋ki :)inaczej bym sie zaszuka艂a w necie by co艣 znale藕膰, a zbytnio nie mam czasu, skorzystam z Twoich rad, mam nadziej臋, 偶e b臋dn膮 skuteczne:) no chyba , ze obudzi艂am si臋 ju偶 z rek膮...w nocniku i jest za p贸偶no :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
trafi艂as wiekowo :D je偶eli zadzia艂a jak w opisie to rewelka :) no i kosmetyki przez Ciebie podane maj膮 jak膮艣 normaln膮 cen臋, a to tez si臋 liczy:) serdeczne dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rgbn
jako balsam polecam garniera czerwonego- ja nie znalazlam lepszego poki co ;)

Udost臋pnij ten post